Home / Series / Dronningens Slotte / Aired Order /

All Seasons

Season 1

  • S01E01 Amalienborg

    • March 6, 2016
    • DR1

    I denne nye serie slår Dronning Margrethe dørene op og byder os indenfor til et unikt indblik i fire af Kongehusets mest berømte slotte og boliger. På nært hold følger vi en veloplagt Dronning Margrethe, der viser rundt og passioneret fortæller om de storslåede, guldbelagte riddersale, og lukker op til et sjældent indblik i mange af de private kamre, hvor tv-kameraerne ellers ikke kommer. Dronning Margrethe viser rundt i hendes egne to palæer på Amalienborg. Vi er med hende på mezzaninen under taget, hvor hun fortæller om sin egen indretning af de små gæsteværelser, til de store festsale, som ofte danner rammen ved repræsentationer, fester og officielle gøremål.

  • S01E02 Marselisborg Slot

    • March 13, 2016
    • DR1

    Marselisborg Slot er Dronning Margrethes private ejendom. Hun tager os med rundt i de private værelser og fortæller om sit forhold til blomster, indretning, kunst og ikke mindst et ægteskab, der rummer to selvstændige kunstnere. På nært hold følger vi en veloplagt Dronning Margrethe, der viser rundt, og lukker op til et sjældent indblik i mange af de private kamre, hvor tv-kameraerne ellers ikke kommer. Slottene er Dronningens private boliger, hvor hun tilbringer en stor del af sit liv med resten af familien. Og hun har selv haft en finger med i spillet i stort set alle rummenes indretning. Seerne kommer til at opleve en dronning, der er dybt engageret i slottenes indretning - helt ned til de mindste detaljer. Vi mærker historiens vingesus, når Dronningen giver anekdoter fra de sale og rum, hvor hun gennem tiden har mødt mange af verdens ledere helt privat. Dronningen fortæller åbenhjertigt om sin tro på Gud, sit helbred, familien og ikke mindst om dét at være Dronning af Danmark.

  • S01E03 Fredensborg Slot

    • March 27, 2016
    • DR1

    Fredensborg Slot er en bolig, som ligger Dronning Margrethes hjerte nært. Hun tager os rundt og fortæller om sin opvækst og mødet med en stor del af verdens ledere, der alle har ridset deres navne i slottets ruder. I den nye programrække slår H. M. Dronning Margrethe dørene op og byder os indenfor til et unikt indblik i fire af Kongehusets mest berømte slotte og boliger. På nært hold følger vi en veloplagt Dronning Margrethe, der viser rundt og lukker op til et sjældent indblik i mange af de private kamre, hvor tv-kameraerne ellers ikke kommer. Slottene er Dronningens private boliger, hvor hun tilbringer en stor del af sit liv med resten af familien. Seerne kommer til at opleve en dronning, der er dybt engageret i slottenes indretning - helt ned til de mindste detaljer. Vi mærker historiens vingesus, når Dronningen giver anekdoter fra de sale og rum, hvor hun gennem tiden har mødt mange af verdens ledere helt privat. Dronningen fortæller åbenhjertigt om sin tro på Gud, sit helbred, familien og ikke mindst om dét at være Dronning af Danmark.

  • S01E04 Gråsten Slot

    • March 28, 2016
    • DR1

    Gråsten Slot er indbegrebet af ferie for Dronning Margrethe og hele den kongelige familie, som traditionelt samles til træf på slottet hver sommer. Dronningen viser os rundt i stuerne og haven og fortæller om, hvorfor det stort set står uberørt fra hendes mor og fars tid, og ikke mindst om sit eget forhold til døden og livet. På nært hold følger vi en veloplagt Dronning Margrethe, der viser rundt og lukker op til et sjældent indblik i mange af de private kamre, hvor tv-kameraerne ellers ikke kommer. Slottene er Dronningens private boliger, og hun har selv haft en finger med i spillet i stort set alle rummenes indretning. Vi mærker historiens vingesus, når Dronningen giver anekdoter fra de sale og rum, hvor hun gennem tiden har mødt mange af verdens ledere helt privat. Dronningen fortæller åbenhjertigt om sin tro på Gud, sit helbred, familien og ikke mindst om dét at være Dronning af Danmark.