Home / Series / Välkommen åter / Aired Order /

All Seasons

Season 1

  • S01E01 Välkommen åter

    • September 22, 2010

    Varuhusets nya väktare Jenny ska arbeta sin första dag. Samtidigt som praktikanten Alice börjar men ingen vill ta hand om henne. Vd:n Maja vill sänka allas löner med 25 procent. I det första avsnittet får tittarna bland annat möta den nya väktaren Jenny. De rökande tjejerna på lastkajen funderar kring varför lönen betalas ut den 25:e varje månad. Varuhusets nya väktare Jenny ska arbeta sin första dag. Hon kommer närmast från Ullared och tar sitt arbete på stort allvar. Samtidigt börjar också praktikanten Alice börjar men ingen vill ta hand om henne. På personalmötet gör ledningen klart att varuhuset har problem med ekonomin och att allas löner måste sänkas med 25 procent. De rökande tjejerna på lastkajen filosofierar kring varför lönen alltid betalas ut den 25:e när pengarna är slut den 18:e. Personal shoppern Monique är inte särskilt hjälpsam med kunderna. Men hon vill gärna säga vad hon tycker. Det finns inte något som heter tjockspeglar, menar hon.

  • S01E02 Känsloladdat möte för Louise

    • September 29, 2010

    Louise och hennes före detta man Hugo har ett känsloladdat möte i leksaksbutiken. Det uppstår problem med Åse när hon vägrar att sälja böcker av författaren Camilla Läckberg. Ritcher är fortfarande sjuk. Och varför djur jagar på nätterna försöker det försöker tjejerna i rökrutan klura ut. I det andra avsnittet av Välkommen åter möts Louise och hennes före detta man Hugo i leksaksbutiken. Det uppstår problem för Åse när hon vägrar att sälja vissa böcker. Tjejerna i rökrutan har en ny betraktelse, den här gången från djurens värld, att filosofiera kring. Överklasskvinnan Louise och hennes före detta man Hugo har ett känsloladdat möte i leksaksbutiken. På bokavdelningen hamnar Åse i en knepig situation när hon vägrar att sälja böcker av författaren Camilla Läckberg och på lastkajen funderar de rökande tjejerna på skälen till varför djur jagar på nätterna.

  • S01E03 Lillemor inför svordomsburken

    • October 6, 2010

    Lillemor har bestämt att de ska ha en svordomsburk. Jenny upptäcker en snattare. Monique avslöjar en chockerande hemlighet för Yvonne och Richter är fortfarande sjuk. I kvällens avsnitt av Välkommen åter har Lillemor fått en idé om hur hon kan förbättra stämningen ytterligare bland personalen på varuhuset. Fem kronor i svordomsburken varje gång någon svär i personalrummet, det är Lillemors senaste förslag för att skapa en trevlig atmosfär. I en butik upptäcker väktaren Jenny en snattare och på bokavdelningen Åse får i uppdrag av en kund att rekommendera en barnbok. Monique avslöjar en hemlighet för sin kollega Yvonne i klädbutiken. Och de rökande tjejerna funderar den här gången över en stor fördel med att just röka.

  • S01E04 Rökande tjejerna reder ut varför Abba är så bra

    • October 13, 2010

    Halvblinda Iris får ta hand om praktikanten Alice. Tjejerna i rökrutan försöker reda ut varför Abba är så bra. Janet misstänker att Moa är gravid. Richter är äntligen frisk och tillbaka på jobbet. I kvällens avsnitt kommer lönechefen Richter tillbaka. Överklasskvinnan Louise gör upp med några tonåringar inne på leksaksavdelningen och de rökande tjejerna diskuterar varför Abba är så bra. Åse drömmer en mardröm om Camilla Läckberg och överklasskvinnan Louise gör, på ett oväntat sätt, upp med några kaxiga tonårskillar inne på leksaksavdelningen. Lönechefen Richter, som alla skyr som pesten, är tillbaka från sin sjukskrivning. De rökande tjejerna försöker reda ut hur det kommer sig att Abba är så bra. Kan det ha att göra med att deras låter går i fyrtakt?

  • S01E05 Åse träffar sin stora idol

    • October 20, 2010

    Iris försöker hjälpa en blind kund. Yvonne söker efter kärleken bland kontaktannonser och Åse hamnar i ett underligt möte med en idol. I kvällens avsnitt träffar Åse oväntat en av sina stora idoler. Yvonne är på jakt efter en ny man och Lillemor startar en glädjecirkel. En mycket känd författare dyker oväntat upp i Åses bokhandel och det blir ett möte som gör stort intryck. Lillemor har många idéer på hur man kan skapa trevnad på jobbet. På lunchen provar hon och några kollegor att skapa en glädjecirkel. Yvonne är singel och vill träffa någon. Hon läser kontaktannonser och Monique delar med sig av sina åsikter om hur Yvonne borde göra för att lyckas. Iris träffar en blind kund i varuhuset och visar personen runt och Richter hittar ett motvilligt sällskap i fikarummet.

  • S01E06 Jenny berättar om Ullared

    • October 27, 2010

    Mona hittar en plånbok och söker efter ägaren. Jenny avslöjar vad som egentligen skedde på Ullared. Yvonne går på så kallad speedejting. Mona försöker hitta ägaren till en borttappad plånbok, väktaren Jenny berättar vad som egentligen hände på Ullared och Yvonne går på speeddejt. Mona får en plånbok inlämnad i informationen och försöker hitta ägaren till en den. Jenny berättar för Lisa vad som egentligen hände på Ullared - septemberrean 2007. Yvonne ska gå på speeddejt på lunchen och ber Monique att ta hand om dem. Men Monique har en annan idé. Richter hinner ifatt ett offer i hissen och rökande tjejerna har fullt upp. Med att röka.

  • S01E07 Lillemor arrangerar brännbollskväll

    • November 3, 2010

    Lillemor vill ordna en trevlig kväll för personalen med brännboll men ingen är pigg på idén. Mona får äntligen chans att ta hand om praktikanten Alice. Karin blir tvungen att hålla ett föredrag för styrelsen utan att ha kunnat förbereda sig. I kvällens program försöker Lillemor att arrangera en trevlig brännbollskväll. Mona tar hand om Alice och Karin får hålla ett oförberett anförande för styrelsen. På morgonens personalmöte får Mona i informationen äntligen ta hand om praktikanten Alice. Lillemor försöker arrangera en brännbollskväll för alla i personalen men stöter på motstånd. Maj tvingar Karin att hålla en oförberedd dragning om varuhusets dåliga ekonomi för styrelsen och Richter letar konversationsobjekt i korridorerna. Den frånskilda mamman Yvonne lättar på hjärtat för en kund i butiken medan Monique träffar några personer som påminner om det förflutna.

  • S01E08 Louise träffar en bekant i leksaksaffären

    • November 10, 2010

    Louise stöter på en gammal bekant i leksaksbutiken. Karin söker nytt jobb. Richter bestämmer sig för att skoja till det lite med kollegorna. I kvällens avsnitt berättar Karin för Maj att hon sökt ett annat jobb. Louise träffar på en gammal bekant i leksaksbutiken och de rökande tjejerna funderar över varför vi människor går som vi gör. Iris, som har stora problem med synen, tar cykeln till jobbet. Louise träffar av en slump på en gammal bekant i leksaksbutiken och hon anstränger sig för att hemlighålla att hon arbetar i affären. Richter försöker skoja med Louise men hon är inte på humör just i dag. Karin stämmer möte med Maj för att berätta att hon söker nytt jobb på ett annat varuhus. Sminkdamernas vendetta börjar urarta och de rökande tjejerna på lastkajen funderar över varför det alltid måste vara en fot framför den andra när man går.

  • S01E09 Lillemor får slaganfall på jobbet

    • November 17, 2010

    Lillemor får ett slaganfall. Iris blir till slut tvungen att gå till optikern. Louise blir befriad från sina arbetsplikter och Yvonne blir utslängd från sin lägenhet. Lillemor drabbas av ett slaganfall och Louise befrias från sina arbetsplikter. Iris äntligen gör slag i saken och går till optikern. Karin får besked om det nya jobb hon sökt. Överklasskvinnan Louise man Hugo dyker oväntat upp i leksaksbutiken och senare blir Louise befriad från sina arbetsuppgifter på varuhuset. Lillemor drabbas av ett slaganfall under mötet på jobbet. Hos läkaren får hon en diagnos som är väldigt svår för henne att förstå. Mellanchefen Karin får besked om jobbet hon sökt. Iris går äntligen till optikern men de nya glasögonen blir en besvikelse.

  • S01E10 Säsongsavslutning av Välkommen åter

    • November 17, 2010

    Det är dags för praktikant Alice sista dag i varuhuset. Yvonne får oväntat ett övertag över Monique. Åsa möter sin största fiende. I det sista avsnittet av Välkommen åter möter Åse sin största fiende nummer ett och Yvonne får ett oväntat övertag över Monique. I säsongens sista avsnitt möter Åse sin nemisis, Camilla Läckberg under en boksignering på bokavdelningen och mötet tar en oväntad vändning. Yvonne i klädbutiken får ett oväntat övertag över Monique, som alltid brukar vara den som hackar på andra, får smaka på sin egen medicin. Överklasskvinnan Louise kommer tillbaka till leksaksavdelningen och familjen Norén försonas äntligen. Väktaren Jenny erkänner sina tillkortakommanden inom väktaryrket för Lisa.