Home / Series / Bezdružice / Aired Order /

All Seasons

Season 1

  • S01E01 Oslava

    Jak nejlépe přitáhnout pozornost a vděk všech obyvatelů města Bezdružice, které nyní oslavují své 850. výročí založení? Starosta má o tom svou vlastní představu, pozve se Standa Hložek. Ale jak tam herce dostat? O zábavné nápady a situace z toho vyplývající nebude rozhodně nouze. Seznamte se s městečkem Bezdružice a jeho obyvateli.

  • S01E02 Čuňata

    Záhadná postava ukradne videokazetu, která zachycuje opilecké orgie na radnici. Všichni se vzpamatovávají z opice do doby, než Hrabná nepřinese video starostovi s tím, že ho zveřejní. Gottwald rychle svolává poradu, jak získat video. První to zkouší doktor Bláha v parku se sexem. Poté přichází s nápadem, že ukradnou kompromitující materiál z domu bývalé starostky Hrabné.

  • S01E03 Populační krize

    Pokud Bezdružice nedokážou, že mají více než 5 000 obyvatel, přijdou o statut města. Všichni musí něco udělat, aby tento stav udrželi.

  • S01E04 Prodaná nevěsta

    Starosta Gottwald chce najít ženicha pro svou dceru Gábinu. Má o ni zájem policista Ptáček, starosta však policajta v rodině nechce. Na zastupitelstvu to zadá jako úkol svým kumpánům, nechá udělat marketingový průzkum, a navíc pošle svou dceru k doktoru Bláhovi na kontrolu.

  • S01E05 Diskreditace

    Hrabná opět vyhlašuje boj starostovi, bude opět kandidovat. Gottwald tak svolává poradu a rozhodne, že je nutné Hrabnou zdiskreditovat. Za úkol to dostává doktor Bláha, který má bývalou starostku svést, a poté video zavěsit na internet.

  • S01E06 Nikdo nesmí z kola ven

    Kapitán Menšík kvůli své závislosti na hracích automatech dovedl svou rodinu do krize. Zbývá mu jen vrhnout se na odposlechy klientů jeho ženy v kadeřnictví. A doktor Bláha se vidí jako nová superstar a chce se dát na uměleckou dráhu zpěváka. To se nelíbí starostovi, který potřebuje své nohsledy udržet na jejich pozicích.

  • S01E07 Svatba v kostele

    V Bezdružicích se blýská na dvojitou svatbu. Starostova žena chce, přestože je vdaná už 30 let, svatbu v kostele. A Renáta Owesny chce taky takovou svatbu. Do všeho však vstupuje Hrabná, která opět chystá "útok" na důvěru starosty a chce nové volby.

  • S01E08 Homokozičky

    Petr Ovesny chce uspořádat na náměstí promo akci k otevření jeho kozí farmy, Hrabná však ve stejný okamžik organizuje protestní pochod proti korupci. Za jistý úplatek je úřadem odsouhlasena akce kozičky, která se nese v duchu kozí svatby.

  • S01E09 Návštěva z Vietnamu

    Karel Gottwald v rámci družby s partnerskými obcemi uzavřel pakt se starostou města Dong Bong ve Vietnamu. A aby jejich spolupráci utvrdil, vyrazil na luxusní dovolenou do Vietnamu. Na něm teď je se stejně dobře postarat o vietnamského starostu. Součástí veselice je i "velkolepá" show v podání Owesny, Menšíkové a Hrabné, které si pro všechny připravily břišní tance.

  • S01E10 Kájínek

    Do Bezdružic míří dva nezvaní hosté. Prvním je nechvalně známý zločinec Kájínek, který si to rovnou namíří do místního penzionu a hospody, která patří Josefu Kozinovi. Jeho kroky tam však nevedou náhodou, vrací se totiž za svou dávnou láskou - matkou Koziny. Druhá návštěva je pro především mužské obyvatelstvo Bezdružic mnohem příjemnější. Cigánka Erika, která je utajovanou dcerou kněze Pavla, který ji ještě donedávna prezentoval jako adoptovaného syna, poplete všem přítomným hlavu a pěkně vyprázdní peněženky. Ale na každého jednou dojde...

  • S01E11 Já rasisty nikdy neměl rád

    Ke starostovi Karlu Gottwaldovi se dostává zpráva, že do Bezdružic míří vrchní komisařka pro kontrolu soužití s národnostními menšinami. Háček je v tom, že pokud se komisařce něco nebude pozdávat, malá obec Bezdružice bude bez přídělu peněz z EU. Je tedy potřeba rychle vymyslet, jak zajistit usměvavé, pohodové a příjemné občany národnostních menšin. Jako dar z nebes starostova dcera Klára přivádí romského mládence, kterého údajně v Praze okradli

  • S01E12 Al Capone

    Blíží se čas zúčtování - už brzy budou volby a nejen Karel Gottwald, ale i Markéta Hrabná má zálusk na post starosty městečka Bezdružice. Mezitím však nynější starosta našel v zastavárně skvost všech skvostů - obraz Karla Gotta, který by chtěl dobře zpeněžit. Finálový díl seriálu Bezdružice je tady!