Efter over 10 års samliv blev parret Niels og Helle skilt for 4 år siden. Udover to børn ejer de hus sammen i Greve. Et hus der stadig 4 år efter skilsmissen binder dem udfrivilligt sammen, og gør at hverken Niels eller Helle kan komme videre med livet. Parcelhuset har været til salg i over 800 dage - og salget er gået helt i stå. Det er både en psykisk og økonomisk belastning for skilsmisseparret, der begge er tæt på et sammenbrud. Programmets eksperter designeren Anders Faarborg og ejendomsmægleren Jesper Nielsen har nu taget en uge af kalenderen for at gøre alt hvad de kan for at hjælpe familien ud af den klemte situation, og forhåbentlig få deres hus solgt, så Niels og Helle kan komme videre i livet.
Lars og Anettes hus på Amager har været til salg i over 600 dage. De troede huset var nemt at sælge, og købte derfor hurtigt et større hus. Men boligkrisen kradser og nu står parret med knuste boligdrømme og to huse, som er en kæmpe psykisk og økonomisk belastning for dem. Familien er stavnsbundet til et liv de ikke har råd til at leve. Samtidig er Anette på barsel, og skal føde deres andet barn om en uge. Designeren Anders Faarborg og ejendomsmægleren Jesper Nielsen er taget til at Amager for at hjælpe familien med at sælge huset, så de kan slippe ud af det fastlåste liv.
Eks-kæresterne Mie og Jeppe prøver desperat at sælge deres hus i Sanderum ved Odense. De har haft huset til salg i månedsvis, men ingen købere har vist interesse. Selvom kærligheden er gået i stykker, er de tvunget til at bo sammen, og skiftevis sove på sofaen indtil huset bliver solgt. Nu skal designeren Anders Faarborg og Ejendomsmægleren Jesper Nielsen hjælpe dem med at få solgt huset, så Mie og Jeppe kan komme videre med livet hver for sig.
Casper og Linnea bor med deres to børn på kun 57 kvadratmeter på Amager. De har forgæves prøvet at få den lille andelslejlighed solgt for Casper har fået nyt arbejde som politibetjent i den anden ende af landet, men der er ingen købere. Ud over de manglende købere, står familien snart med to huslejer og et tab på minimum 400.000 kroner. Ejendomsmægleren Jesper Nielsen og designeren Anders Faarborg skal nu hjælpe familien med at få lejligheden solgt.
Heinz og Henriette i Givskud er fanget "I hus til halsen". For et halvt år siden gik kernefamilien med 3 børn i opløsning. Parret blev skilt, og siden har har deres hus været til salg. Men der har kun været én fremvisning, og nu er salget er gået helt i stå. Ingen af dem komme videre med deres liv før huset er solgt. Programmets eksperter, designer Anders Faarborg og ejendomsmægler Jesper Nielsen er taget til Givskud for at hjælpe med at få huset solgt.
I 30 år har en kæmpe liebhavervilla i Hillerød været rammen om et kollektiv. Nu er kollektivet gået i opløsning efter at fællesskabet er brudt sammen. Det over 600 m2 store hus har været til salg i over et år, og nu sidder de 6 ejere "I hus til halsen" uden mulighed for at komme videre hver for sig. Ejendomsmægleren Jesper Nielsen og designeren Anders Faarborg er taget til Hillerød for at hjælpe kollektivet ud af den fastlåste situation.
Sidste år siden gik tvillingeforældrene Mette og Kim fra Holstebro fra hinanden efter 6 års liv sammen. Efter lang tids ombygning, og gør-det-selv projekter i huset var kærligheden forsvundet, og de satte deres fælles hus til salg. Drømmen om kernefamilien var knust, og de skulle videre hver for sig. Nu er der næsten gået et år, og villaen er stadig til salg, og der er ingen interesserede købere. Ejendomsmægleren Jesper Nielsen og designeren Anders Faaborg er taget til Holstebro for at hjælpe eks-kæresterne med at huset solgt, så de kan komme videre hver for sig.
Da Anne og Hans Peters yngste barn flyttede hjemmefra føltes huset i det centrale Odense både for stort og tomt. 25 år som børnefamilie var slut, og de ville videre i en mindre lejlighed tættere på børn og børnebørn. Huset ned til Odense Å blev sat til salg - men efter et år er det nye liv stadig kun en drøm. Ejendomsmægleren Jesper Nielsen og designeren Anders Faaborg er taget til Fyn for at hjælpe Anne og Hans Peter med at få deres drøm til at gå i opfyldelse.
Lone står sammen med sine 4 børn overfor en tvangsauktion og en gæld på over en halv million kroner. Hun købte i sin tid huset i Odense med sin mand, men da de gik fra hinanden for seks år siden, overtog Lone lånet i huset. I dag har Lone mistet sit job og er på dagpenge. Den lave indkomst gør det umuligt for hende at betale sine regninger, og hun har derfor sat huset til salg. Der er nu gået næsten et helt år, og Lone har hævet hele sin pensionsopsparing og fået datterens børneopsparing for at få hverdagen til at løbe rundt. Nu har banken sagt stop og tvangsauktionen venter forude. Designer Anders Faarborg og ejendomsmægleren Jesper Nielsen er derfor taget til Odense for at hjælpe familien med at få huset solgt og undgå en tvangsauktion.
Carina og Michael fra Ravnshøj lever et dobbeltliv. For tre et halvt år siden gik parret fra hin-anden og satte derfor deres hus til salg. De tog dengang en beslutning om først at fortælle deres to børn om bruddet, når boligen var solgt. Derfor bor de stadig sammen i huset, selvom de er separeret. Salget er gået totalt i stå, for der har ikke været en eneste fremvisning de sidste to et halvt år. Carina og Michael er håbløst fanget i huset. Designer Anders Faarborg og ejendomsmægler Jesper Nielsen har taget fire dage ud af kalenderen for at hjælpe familien med at få huset solgt, så Carina og Michael kan starte på et nyt kapitel hver for sig.
Birgitte og Andre bor i deres drømmebolig i Køge med deres to børn. De har imidlertid også et sommerhus i Strøby, som de desperat forsøger at få solgt. De to bolig-udgifter tærer på familiens økonomi, og Birgitte har været nødt til at afbryde sin barsel før tid, fordi hverdagen ikke kunne løbe rundt med kun en indkomst. Nu tager hun nattevagter hver eneste weekend, mens Andre arbejder i hverdagene. De mange arbejdstimer i ugen betyder, at der ikke længere er tid eller overskud til at være de forældre, de gerne vil være for deres små drenge. Nu er ejendomsmægler Jesper Nielsen og indretningsarkitekt Anders Faaborg taget til Strøby, for at hjælpe familien med at få huset solgt, så de igen kan få tid til at være en familie.
Randi og Jane er gået fra hinanden for over et halvt år siden. Men selvom de for længst er gået hver til sit, er de uløseligt bundet sammen af deres fælles hus, som de ikke kan få solgt. Da de brød med hinanden havde ingen af dem råd til at sidde i huset alene, og da køberne holdt sig væk blev Randi boende i huset. Nu betaler Jane til et hus, hun ikke bor i, og de to huslejer gør hendes økonomiske situation ekstrem stram. Både Jane og Randi drømmer om et liv, hvor de ikke er lænket til et hus, som ingen af dem har råd til at bo i. Designer Anders Faarborg og ejendomsmægler Jesper Nielsen er taget til Vojens for at hjælpe Randi og Jane med at få huset solgt, så de kan komme videre med deres liv hver for sig.
For seks måneder siden gik ungdomskæresterne Michelle og Peter fra hinanden. Siden har de forgæves forsøgt at få solgt deres fælles hus i Langeskov, mens de skiftevis bor i huset med deres to børn eller på en sofa hos familie og venner. Selvom de er enige om, at boligsituatio-nen ikke længere er holdbar for deres to børn, kan de ikke blive enige om, hvad huset skal sættes til salg for. Det gør det umuligt at få huset solgt. Peter har netop mistet sit job og vil ikke gå fra huset med gæld, og derfor føler Michelle sig holdt som gidsel i huset. Nu vil designer Anders Faarborg og ejendomsmægler Jesper Nielsen forsøge at hjælpe familien med at få huset solgt så de begynde at leve deres nye liv hver for sig.
Karina og Brian og deres to børn sidder i en håbløs boligsituation med et hus, de betaler til, men ikke bor i. Familien har boet i Svinninge på Sjælland i seks år, men for et halvt år siden flyttede de til Jylland for at komme tættere på Brians familie. Parret har begge fundet nyt job, men så længe deres hus i Svinninge står til salg, kan de ikke købe en ny bolig. De bor nu hos Brians far i en lille 2 værelses lejlighed, mens Brians far selv er flyttet tilbage til sin x-kone. Hvis huset i Svinninge ikke snart bliver solgt, er Karina og Brian nød til at sige deres nye jobs op og flytte tilbage til Sjælland. Derfor er designer Anders Faarborg og ejendomsmægler Jesper Nielsen taget til Svinninge for at hjælpe familien med at komme af med huset og lægge deres liv på Sjælland bag sig.
Charlotte og Jesper fra Slagelse er håbløs fastlåst i deres boligsituation. Det betyder de kun ser deres datter få timer hver dag, for de arbejder begge langt fra hjemmet, og den daglige transporttid på fem timer gør, at familien stort set aldrig er sammen. De har forgæves forsøgt at sælge deres lille lejlighed i fire et halvt år og forstår ikke, hvorfor køberne holder sig væk. Parrets drøm om både mere kvalitetstid med deres datter og plads til endnu et barn ser efterhånden sort ud. Anders Faarborg og Jesper Nielsen er derfor taget til Slagelse for at hjælpe parret med at få lejligheden solgt, så de kan blive den familie de ønsker at være.
Anne og Hasse bor i Snekkersten i et kæmpe hus på næsten 300 kvm. De har imidlertid langt fra råd til at bo i det. Anne købte i sin tid huset med sin eks-mand, og de boede der sammen med hendes forældre, som også bidrog til økonomien. Men da Annes far dør og moderen samtidig bliver alvorligt syg, sidder hun efter en skilsmisse alene i huset. Alt ser lysere ud, da hun møder Hasse, som købte sig ind i huset. Det er nu en finanskrise og seks år siden, at huset blev sat til salg, og huspriserne er raslet ned. Parret har sat prisen på huset så langt ned, at de ved et salg står med en gæld på en million kroner. Nu er ejendomsmægler Jesper Nielsen og indretningsarkitekt Anders Faarborg taget til Snekkersten, for at hjælpe familien med at komme af med huset, så de kan starte deres liv sammen, som nu har været på hold i seks år.
Lydia Lundsgaard og Martin Nielsen gik fra hinanden for fire år siden og har haft deres hus i Hillerød til salg af flere omgange i sammenlagt to et halvt år. Martin bor i huset, og Lydia er flyttet i en lejlighed i nærheden - men indtil huset er solgt, er de tvunget til fortsat at have fællesøkonomi, hvilket piner dem begge. For særligt på det økonomiske punkt, kan de blive uenige, og for deres to drenges skyld betyder det meget for dem at bevare et godt forhold. Heldigvis har ejendomsmægler, Jesper Nielsen, og designer, Anders Faarborg, en plan for, hvordan de vil gøre huset mere attraktivt for potentielle købere. Spørgsmålet er bare, om Lydia og Martin kan enes om udbudsprisen?
I den lille nordfynske by, Egense, lidt udenfor Otterup, har Birthe Brøns boet i 42 år. Det charmerende men gammeldags hus, hun bor i, har dannet rammen om et godt familieliv, men for tre år siden satte Birthe og hendes mand huset til salg - det var blevet for svært at holde. Siden har Birthe mistet sin mand, men huset har hun stadig - og der er rigtig langt imellem de potentielle købere. Derfor har hun og familien bedt designer, Anders Faarborg, og ejendomsmægler, Jesper Nielsen, om hjælp - og de får så rigeligt at se til. For at opdatere en gammel landidyl på 210 kvadratmeter, er en omsiggribende opgave.
For Dorte Pabst Peleikis og Patrik Peleikis er drømmen om et hussalg, og om at komme videre i livet hver for sig, strandet for længe siden. Parret, som besluttede at gå fra hinanden for 6 ½ år siden, bor nemlig stadig under samme tag - i dét hus, de har haft til salg lige så længe. Patrik bor på førstesalen, og Dorte og hendes teenagedatter i stuen i dét, de selv kalder for et 'tvungent bofællesskab'. De har simpelthen ikke haft økonomi til at flytte fra hinanden, og de få midler Dorte og Patrik har til rådighed, bliver de nødt til at dele. Nu håber de meget på, at designer, Anders Faarborg, og ejendomsmægler, Jesper Nielsen, kan puste nyt liv i parcelhuset i midtjyske Tørring, så de endelig kan komme videre med livet hver især.
Janne og Kim Rasmussen har prøvet at sælge deres parcelhus i Vipperød i 3 ½ år. Men som tiden er gået, er der bare blevet længere og længere mellem fremvisningerne og de potentielle købere. Samtidig er det fraskilte par blevet mere og mere pressede økonomisk - dels fordi Kim har mistet sit job som litograf og ikke har udsigt til at komme i arbejde igen, da hans erhverv er forældet. Og dels fordi huset langsomt forfalder og i dén grad trænger til en kærlig hånd, som familien ikke har råd til at give det. Men nu håber Janne og Kim, at ejendomsmægler, Jesper Nielsen, og designer, Anders Faarborg, kan skabe fornyet interesse om huset, så det endelig kan blive solgt, og de og deres tre børn kan komme videre i livet.
Da Betina Flensburg Sørensen mistede sin mand, og døtrene Frederikke og Ida deres far, for godt tre år siden, besluttede de at blive boende i pigernes barndomshjem i St. Lyngby udenfor Skævinge i Nordsjælland. Der var alt for meget, der allerede var vendt op og ned, så den lille familie kunne ikke overskue en flytning oveni. Derfor lagde Betina sine lån om og fik afdragsfrihed, selv om hun godt vidste, at økonomien ikke kunne bære i længden. Nu er hun og pigerne klar til at komme videre, men efter at have haft huset på markedet i otte måneder, er der endnu ikke et salg i sigte. Derfor har Betina kontaktet designer, Anders Faarborg, og ejendomsmægler, Jesper Nielsen, og nu håber hun på, at de kan hjælpe hende med at få huset solgt.
Da Julie Porse og Anders Dahlkilde købte det lille hus i Tranbjerg udenfor Aarhus i 2011, var det en klassisk drøm, der gik i opfyldelse. Frisk luft, en have og gode muligheder for sønnen, Mads, virkede som det helt rigtige for det unge par. Men efter to lange sygdomsforløb og deraf en presset økonomi, var drømmen blevet et mareridt, og Julie og Anders ønskede hverken hus eller hinanden længere. Nu, halvandet år efter de satte huset til salg, bor Anders hos en ven - og Julie og sønnen sidder stadig i Tranbjerg og kan kigge ud på til-salg-skiltet i forhaven. Køberne skræmmes væk på stribe af en gennemtrængende kælderlugt, og Julies økonomi er presset helt i bund. Derfor håber familien nu i dén grad på, at designer, Anders Faarborg, og ejendomsmægler, Jesper Nielsen, kan hjælpe dem med at få huset solgt, så de igen kan tillade sig at forme fremtidsdrømme - denne gang dog hver for sig.
'En gennemgribende renoveret patriciavilla fra 1904'. Det burde lyde rigtig tiltalende i de fleste boligsøgendes ører - men for Anja og Henrik Vinther, der har haft villaen til salg i næsten fire år, runger det efterhånden ret hult. Deres smukke, gamle hus ligger nemlig i et kvarter i Randers, der har et temmelig blakket ry, og derfor har de haft mere end almindeligt svært ved at få det solgt. Og det har hverken hjulpet på deres tålmodighed eller økonomi, at de for tre år siden købte en byggegrund lidt udenfor byen, og siden har tænkt og tegnet på deres drømmehus. Nu har de kontaktet ejendomsmægler, Jesper Nielsen, og designer, Anders Faarborg, i et sidste forsøg på at prøve at få huset solgt, inden banken tvinger dem til at sælge byggegrunden, som koster dem dyrt hver eneste måned.
I det sydvestlige hjørne af Sjælland ligger Ørslev - en lille samling huse, der omkranser en malerisk kirke og et gadekær. Skråt overfor kirken ligger Jesper Larsens hus, der - som så mange andre huse i området - har været til salg i to år. Jespers største ønske er at flytte sammen med kæresten Mille og hendes tre børn i Fensmark, en halv times kørsel derfra - men det kan ikke lade sig gøre rent økonomisk, før huset i Ørslev er solgt. Derfor har Jesper og Mille nu kontaktet designer, Anders Faarborg, og ejendomsmægler, Jesper Nielsen, for at få deres bud på, hvordan de bedst får huset solgt. Og dét indbefatter blandt andet en forøgelse af kvadratmetrene og et helt nyt univers - kun for børn.
Lykken er stor, da Gitte overtager sit hus i den vestjyske by Ulfborg i 2008. Men få år efter rammes hun af en stressrelateret depression og tilværelsen forandrer sig drastisk. Efter en længere sygemelding må Gitte gå fra at være konsulent til receptionist, hvilket presser hendes økonomi til det yderste. Boligen sættes til salg og den 20-årige søn Bjarke flytter midlertidigt hjem til sin mor for at hjælpe til med huslejen. Nu bor Bjarke og Gitte sammen på femte år, for køberne bliver væk. Og nu truer tvangsauktionen, da afdragsfriheden på Gittes lån snart udløber. Heldigvis tager ejendomsmægler Jesper Nielsen og designer Anders Faarborg turen til det vestjyske og gør huset salgsklart. Men lykkes det at sælge huset, så mor og søn kan flytte hver til sit?
I 2008 køber Lars og Mariane deres drømmehuse i Kolding. Efter overtagelsen opdager parret, at kælderen er inficeret med skimmelsvamp. Og da forsikringen ikke dækker, må Lars og Mariane både optage nye lån og udføre dele af renoveringsarbejdet i fritiden. Da kælderen står færdig, forsøger Lars og Mariane at redde økonomi og forhold ved at sætte huset til salg - men uden held. Lars rammes af stressrelateret angst og parret bliver skilt. Efter flere prisnedsættelser og mere end 900 liggedage er huset stadigvæk til salg. Nu får parret hjælp af ejendomsmægler Jesper Nielsen og designer Anders Faarborg, men er det nok til at få huset solgt?
Selvom Lone og Jesper ikke har dannet par i 5 år, ejer de fortsat et hus sammen nær Præstø. Jesper er flyttet og har etableret sig i et nyt forhold, mens Lone fortsat sidder i huset. Boligen har nu været til salg i 5 år. Og trods naturskønne omgivelser og prisnedsættelser, er det endnu ikke lykkes at finde en køber. Den nuværende udbudspris betyder allerede en gæld på 1 million kr., så Jesper og Lone frygter, at de aldrig kommer ud af huset. Men skal det lykkes ejendomsmægler Jesper Nielsen og designer Anders Faarborg at få huset solgt, så Lone og Jesper kan komme videre?
Selvom Tove arbejder og har lejebolig i Nordsjælland - ejer hun også et hus i Jylland, som hun ikke har kunnet sælge i to år. Indtil sidste år har Toves mor og far begge boet i huset nær Aars i Vesthimmerland. Men da Toves far gik bort sidste år - begyndte lavinen for alvor at rulle. For mor Eva har svært ved at passe det store hus alene - og står samtidigt til at miste sin frokostrestaurant og dermed sin indtægt. Når det sker, har mor Eva ikke længere råd til at betale husleje til datteren. Ejendomsmægler Jesper Nielsen og designer Anders Faarborg sætter derfor at alle sejl til - men er det nok til at sælge huset i Jylland?
Da boligmarkedet topper i 2007 flytter Annet og manden Ole og deres halvvoksne børn ind i familiens nye hjem i Ugerløse. Afdragsfrie lån gør det muligt at få råd til både hus og familieliv. Børnene flyver fra reden, men afbetalingen går ikke efter planen. Manden Ole dør af kræft. Annet står alene tilbage og sætter ejendommen til salg. Men i virkeligheden har hun hverken råd til at betale afdragene eller at sælge pga. et stort værditab. Tvangsauktionen truer. Ejendomsmægler Jesper Nielsen og designer Anders Faarborg hjælper Annet. Men bliver huset solgt og kommer Annet mon videre med skinnet på næsen?
Forestil dig - at du i den ene uge bor med dine tre børn i huset, som du ejer med din ex og i den anden uge bor på dit gamle børneværelse hjemme hos dine forældre. Det er virkeligheden for Allan og Rikke - begge 39 år. I 2 år har det tidligere par forsøgt at sælge huset. Men uden en eneste fremvisning. Ejendomsmægler Jesper Nielsen og designer Anders Faarborg tager til Boulstrup nær Odder for at hjælpe Allan og Rikke videre. Men bliver huset solgt, så Allan og Rikke kan stoppe deres nomadeliv?
Ejendomsmægler Jesper Nielsen og designer Anders Faarborg rejser til landets ældste købstad - Tønder - for at hjælpe Sandra og Jesper med at få solgt deres hus. Parret er skilt, men bor stadigt begge i huset sammen med deres to børn. Jesper bor i kælderen, mens Sandra bor på første sal. En stram økonomi gør det umuligt for eksparret at flytte fra hinanden, før huset er solgt. Nu er to år gået - uden skyggen af en hushandel. Designer Anders Faarborg må komme op med en særdeles kreativ løsning til opbevaring - for i stueetagen driver Sandra sin dagpleje. Og den skal kunne pakkes væk, hvis der skal være håb om et salg!
I Egebjerg nær Nykøbing Sjælland har 46-årige Jesper sit hus til salg. Nu er der gået halvandet år - og der sker intet. Dagligt bruger Jesper minimum tre-fire timer på at komme til og fra jobbet i København. Det slider på ham - ikke mindst nu hvor den lange transport og huset i Egebjerg også sætter en stopper for kærligheden til kæresten Ann-Dorthe. Priserne i området er gået voldsomt ned - og det har Jesper svært ved at indse. Ejendomsmægler Jesper Nielsen og designer Anders Faarborg træder til - men spørgsmålet er om der er grobund for hushandel og kærlighed?
Tilbage i 2007 blev Maibritt Hansen så forelsket i en ny mand, at hun tog hun et vildt spring. Hun flyttede sig selv og sine to tvillingedøtre fra København til Sønderjylland for at være sammen med den nyfundne kærlighed. Men da hun først sad i det store hus Gråsten, gik der blot fem år, før hun fandt ud af, at kærligheden ikke var så ukompliceret som først antaget - og den nye mand ikke var helt så perfekt. Så han flyttede ud, forsvandt ud af Maibritts liv - og lod hende og pigerne sidde alene tilbage i huset. Det er nu tre et halvt år siden, Maibritt satte huset salg - og der har kun været ganske få fremvisninger. Men den statistik håber ejendomsmægler, Jesper Nielsen, og designer, Søren Vester, at kunne ændre på - så Maibritt og hendes piger kan komme videre med deres liv.
Langt de fleste i Holstebro kender 'det lyserøde hus' på Skjernvej. Der har Kirsten og Mogens Schütt boet siden 1998, og det er lyserødt - faktisk både ude og inde - fordi lyserød er Kirstens absolutte yndlingsfarve. Men det er ikke den nemmeste farve at sælge, har de måttet erkende, for på de godt to et halvt år, huset har været på markedet, har der kun være en håndfuld fremvisninger. Men sælges - det skal det. For parret har kun deres folkepension, og på sigt har de ikke råd til at blive i huset. Derfor har Mogens og Kirstens datter, Rikke, skrevet til ejendomsmægler, Jesper Nielsen, og designer, Søren Vester, for at bede om hjælp til at gøre forældrenes hus mere salgbart - og for at få bugt med noget af alt det lyserøde.
Da Marie Louise Kamp Gonzalez og hendes cubanske mand vender hjem til Danmark efter flere år i udlandet, vælger de at flytte til Albertslund, hvor Marie er vokset op og stadig har sin familie. Kompromiset bliver et nybygget rækkehus - Marie er mest til fælleskab og kollektiver, hendes mand er til hæk og havelåge. Efter et par år flytter manden til Spanien, og Marie sidder tilbage med børnene og rækkehuset - uden hjælp fra sin eksmand. En uventet fyring får i en periode økonomien til at vælte, og Marie må låne penge af familien - og selv om hun igen har fået et godt job, er både økonomi og hverdag fortsat presset. Derfor har hun taget kontakt til ejendomsmægler, Jesper Nielsen, og designer, Søren Vester, i håb om, at de kan hjælpe hende med at gøre rækkehuset klart til salg.
Det hele gik hurtigt, da Claus og Rikke Klüver-Kristensen mødte hinanden. Indenfor få år var parret flyttet fra København, blevet ejere af et stråtækt bondehus på Nordfyn fra 1850 og havde fået børn. Det blev til en række rigtig gode år i den firlængede idyl, men i 2014 var parret gledet så langt væk fra hinanden, at en skilsmisse var uundgåelig. Så Rikke og Claus satte bondehuset til salg og blev boende sammen - for børnenes skyld. Og sådan gik der knapt halvandet år, før Rikke fik nok og flyttede ind til Odense med 12-årige Laura og 9-årige Nikolaj. Så nu sidder Claus alene tilbage på landet - og både han og Rikke ønsker brændende at kunne trække en streg i sandet og komme videre. Med andre ord - deres hus skal sælges - og det har de bedt ejendomsmægler, Jesper Nielsen, og designer, Søren Vester, om hjælp til.
Da Berit og Dennis Brandli flyttede fra København til Agersø ud for Skælskør, byttede de storbyens menneskemængde og hæsblæsende tempo ud med rolige naturomgivelser og færre end 200 øboere. Og de blev så glade for øen og roen, at de efter to år valgte at blive ejere i stedet for lejere med købet af en fin og rummelig rødstensvilla. To børn og et årti senere har parret haft villaen til salg i hele fem år - uden at være kommet drømmen om et mere fleksibelt liv på fastlandet nærmere. Sagen er nemlig dén, at man som øboere med job, skole og børnehave på fastlandet er evigt afhængig af færgens afgangstider. Og det kan særligt Berit ikke holde til længere. Derfor har familien bedt ejendomsmægler, Jesper Nielsen, og designer, Søren Vester, om hjælp til at prøve at få rusket nyt liv i deres hussalg.
Fremtiden tegnede lys og lykkelig for Irmelin Källman og Helen Ibsen, da de som nygifte i fællesskab drev et værtshus i København. Dog trak lys, luft og åbne vidder, og derfor besluttede parret at søge ud af byen og sydpå mod Lolland. Så de købte et hyggeligt lille hus i Nysted og fik begge arbejde som social- og sundhedshjælpere. Men som årene gik gled de to kvinder fra hinanden, og de besluttede at sætte rødstenshuset på Østergade til salg. På det tidspunkt bor Irmelin halvt i huset - halvt i en lejelejlighed i København - og situationen bliver mere og mere anstrengende, særligt for Helen, der sidder tilbage i huset på fuld tid. Derfor beslutter de sig for at kontakte designer, Søren Vester, og ejendomsmægler, Jesper Nielsen, for at få hjælp til at gøre huset salgbart, så de kan komme videre med hver deres liv - hver for sig.
I sydjyske Vojens har Jesper Lisberg en smuk, arkitekttegnet rødstensvilla fra 1953 til salg. Men selv om han kender huset ud og ind, er det virkelig længe siden, han har boet der. Huset er nemlig hans barndomshjem - selv har han boet i København i årevis. Jesper har arvet huset efter sine forældre, men en urealistisk høj vurdering på overtagelsestidspunktet, har efterladt ham med en gæld foruden et hus fyldt med minder, der nu har stået til salg i et år uden den store interesse. Og det tynger efterhånden Jesper så meget, at han har valgt at kontakte ejendomsmægler, Jesper Nielsen, og designer, Søren Vester. Han håber, at de kan skabe fornyet interesse om det store, herskabelige hus på det lidt træge sydjyske boligmarked.
I Glamsbjerg på Vestfyn sidder Agnes Støvlbæk Pedersen i hus til halsen. Hun købte det blåmalede bjælkehus sammen med eksmanden, Jakob Asmussen, i 2007, og mens de løbende renoverede huset, voksede familien fra to voksne og ét barn til to voksne og tre børn. Alt var godt - og parret blev gift i sommeren 2014. Seks uger efter brylluppet meddelte Jakob, at han ville skilles. Agnes blev siddende i huset, men presset på hende voksede, og efter godt et år måtte hun smide håndklædet i ringen og sætte huset til salg. Endnu et års tid - og et utal af 'åbne huse' - senere kontakter hun ejendomsmægler, Jesper Nielsen, og designer, Søren Vester. Hun har brug for hjælp til at gøre huset salgbart.
Kan man sælge et hus med 95 pytonslanger i kælderen? Det er den ret usædvanlige udfordring som ejendomsmægler Jesper Nielsen og designer Søren Vester står overfor i dette program, hvor slangeavler Asbjørn Eilersen i det naturskønne, østjyske Hinnerup har bedt om hjælp af "I hus til halsens" eksperter. Efter 500 dage på markedet har der kun været meget få fremvisninger, og Asbjørns situation bliver mere og mere kritisk som tiden går. Nu håber han, at Jesper og Søren kan hjælpe ham med at få huset solgt, så han kan komme videre med sit liv.
Da familieidyllen bristede endte de i et salgsmareridt. Det unge par, Britt og Thomas, drømte om et hus med plads til den helt store børneflok. Men for to år siden bristede drømmen og parret gik fra hinanden. Siden har deres 234 m2 store hus nær Åbenrå været til salg. Det manglende hussalg har store konsekvenser for parret og deres lille datter. Britt kæmper for at holde huset fri fra at ende på tvang, mens Thomas, der stadig betaler til huset, går ned med stress efter at have arbejdet døgnet rundt i tre forskellige jobs. Britt og Thomas har derfor kontaktet ejendomsmægler Jesper Nielsen og designer Søren Vester, i håb om, at duoen kan skabe fornyet interesse for det store familiehus på det træge sønderjyske boligmarked.
Knud tæt på økonomisk ruin i sit lille idylliske hus i fynsk fiskerleje 180 graders havudsigt, et par hundrede meter til stranden og en dejlig stor have burde være enhver boligejers drøm. Men for den 63-årige Knud Erik Borgesen, der har haft huset til salg i næsten to år, er den sydfynske idyl blevet til et økonomisk mareridt. Knud sidder alene i huset efter han blev forladt af sin kæreste. Derfor har han og datteren Liv bedt "I hus til halsens" to eksperter om hjælp, så huset forhåbentlig kan blive solgt.
Desperate for at få solgt hus efter fem års samliv som fraskilte. Dan og Louise blev skilt for fem år siden, men de bor stadig i samme hus i Vemmelev ved Slagelse med deres fire børn. Men nu kan de ikke få fællesskabet til at fungere længere og derfor har de besluttet, at deres veje må skilles helt og huset skal sælges. Det er dog lettere sagt end gjort, og derfor har de kontaktet ejendomsmægler Jesper Nielsen og designer Søren Vester, for at få hjælp til at få solgt deres hus og komme videre med deres liv - hver for sig.
Enke stavnsbundet til stråtækt idyl får en særlig udfordring. I Odense NV lever Lis Randa på 78 år i en vaskeægte Morten Korch idyl af et stråtækt hus. Lis er en aktiv og engageret dame, men efter mandens død har hun tiltagende svært ved at passe huset, hun er økonomisk presset i bund, og efter 2 ½ år uden købere til huset er det hele vokset hende over hovedet. Men nu går familie, venner, og "I hus til halsens" to eksperter ind i kampen for at hjælpe hende. Men det kræver vilje og hårdt arbejde, særligt for Lis, der skal rydde op og smide ud i minder fra et helt liv.
194 utraditionelle m2 til salg I Fensmark ved Næstved bor Anette Just i et 194 m2 stort hus. Efter en skilsmisse er det svært for Anette at have råd til hendes elskede hus og hun sætter det til salg. Men der er ingen købere i sigte og hendes voksne døtre har de seneste år måtte hjælpe med huslejen. Nu skal huset sælges, hvis Anette ikke skal ende ud med en uoverskuelig gæld og Anette er ved at miste modet. Hun og døtrene har derfor kontaktet ejendomsmægler Jesper Nielsen og designer Søren Vester, for at få hjælp til at komme ud af den trængte situation.
Splittet familie får hjælp til hussalg, så de kan få far hjem fra Grønland Familien Caspersen lever i dag et ikke helt almindeligt liv. Faren, René, arbejder og bor i Grønland og er kun hjemme i Danmark i 10 dage hver anden måned. Hans kone, Pernille, og deres to drenge bor i Viborg, og så har de et parcelhus til salg i den lille midtjyske by Voerladegård, som de ikke kan få solgt. De to månedlige huslejer er dyrt for familien og derfor må Rene sige ja til et job i Grønland. Nu håber de, at "I hus til halsens" eksperter kan hjælpe med at få gang i boligsalget, så familien forhåbentlig kan blive samlet igen.
Forestil dig, at du i den ene uge bor med dine tre børn i huset, som du ejer med din eks-partner. Ugen efter må du tage til takke med at bo alene på dit gamle børneværelse hos dine forældre. Dette skrækscenarie er virkelighed for Nicki og Mette, der begge er i starten af 40'erne. Siden bruddet i 2016 har det tidligere par forgæves forsøgt at sælge deres fælles hus i Them tæt på Silkeborg. Men køberne udebliver, og frustrationerne hos børn og forældre vokser, mens forholdet til banken bliver mere og mere anstrengt. Heldigvis får familien nu hjælp af designer Søren Vester og ejendomsmægler Line Franck, der er ny mægler i "I Hus til halsen". Alle sejl sættes til for at få et salg, men er det nok til at styre familien ud af den horrible situation?
I over 820 dage - så længe har 41-årige Bodil haft sin murermestervilla i Ringe til salg. Til dagligt bor og arbejder Bodil på Sjælland, tæt på hendes to ungers far og bedsteforældre. Men på fredage må hun derfor kysse sine børn på gensyn for at krydse land og rige for at passe sit fynske hus og den frisørsalon, som er etableret i villaen. Selvom Bodil knokler alle ugens dage hænger hendes økonomi i laser. Og hvis huset i Ringe går på tvang, trækker Bodil måske sine pensionerede forældre med ned. De har nemlig kautioneret for hendes boliglån. Sammen med Bodils venner og familie vil designer Søren Vester bringe villaen tilbage til fordomstid. Og ejendomsmægler Line Franck tager livstag med fotograf, markedsføring og kreditorer for at redde Bodil og hendes forældre fra den økonomiske afgrund.
I Skårup tæt på Svendborg har 50-årige Flemming og Mette deres tidligere fælles hjem til salg på fjerde år. Boligen blev sat til salg efter det tidligere pars skilsmisse i 2012. Netop det manglende salg er et større og større irritationsmoment. Alligevel forstummer kommunikationen, når samtalen falder på det manglende salg. Men det usagte og parrets fælles boliggæld fylder nu snart så meget, at det snart står i vejen for planlægning af ferier, fødselsdage og andre fælles aktiviteter. For at komme nærmere en bolighandel aktiverer ejendomsmægler Line Franck Skårups borgere for at skabe opmærksomhed om den sydfynske perle. Og med venner og families hjælp vil designer Søren Vester opdatere ejendommen fra 1950'erne, så den lever op til en moderne families boligdrømme.
For Pia gik en boligdrøm i opfyldelse, da hun i 2008 købte Bølling Mølle udenfor Egtved. Et omfattende renoveringsarbejde gik i gang. Men istandsættelsen af drømmeboligen endte brat i 2014, da hun blev påkørt i sin bil og pådrog sig en piskesmældslæsion. I de seneste tre år har hun derfor forsøgt at skille sig af med sit livsprojekt og elskede hjem. For i dag lever Pia med konstante smerter - og kan hverken støvsuge eller løfte en malerpensel, uden at hun får endnu mere ondt. Boligdrømmen smuldrer, mens økonomien kuldsejler med kurs mod en tvangsauktion. For Pia er nødt til at optage flere lån for at kunne betale sine terminer. Sammen med venner og familie samler ejendomsmægler Line Franck og designer Søren Vester nu tråden op for at gøre møllen til liebhaveri for købere i den kreative klasse.
Når Jan har sine to skønne døtre hver anden weekend, står den på gratis fornøjelser. For pengene er så små, at Jan hverken har råd til fødselsdagsgaver, husvedligehold eller at blive boende i sit hjem. Så Jans hjem er til salg. Og selvom Jans ældre bindingsværkshus ligger naturskønt nær de store sydsjællandske skove, så sker der intet. Der er gået tre år - og snart skal Jan begynde at afdrage på sin gæld, og han kæmper allerede for at holde tvangsauktionen for døren. Sammen med børnene, eks-konen og vennerne tager designer Søren Vester og ejendomsmægler Line Franck nu affære for at få ejendommen til spille bedre sammen med de idylliske omgivelser. Målet er klart: Jan skal reddes ud af sin kuldsejlede økonomiske situation. Så nu skal huset sælges.
42-årige Pia bor alene med sin 12-årige søn Magnus. Men huset, de bor i, er alt for dyrt til, at hendes indtægt kan følge med. Måned for måned vokser gælden stødt. I mere end to år har boligen derfor været til salg, men der har ikke været et øje - og om blot tre måneder skal de første afdrag indbetales. En økonomisk katastrofe synes uundgåelig. Eks-manden Dion er fortsat medejer af huset - så risikoen for, at han ryger med i faldet er overhængende. I år 2000 overtager det daværende par Pias barndomshjem i Tvede udenfor Randers. Ejendommen har tidligere fungeret som landsbyens brugsforening - så her er hele 280 kvm. Men størrelsen er ikke nødvendigvis en fordel, vurderer ejendomsmægler Line Franck, efter hun har set boligen første gang. Sammen med Dion, Pia, venner og familie forsøger designer Søren Vester derfor at vende de mange kvadratmeter til en lækkerbisken for enhver storfamilie. For huset skal sælges på blot tre måneder.
Det hus, der engang var base for en livlig familie, er nu blevet en klods om benet for 56-årige Bo Andersen. Næsten ti år har hans villa i Østervrå i Nordjylland været til salg, og de sidste fem år har der ikke været en eneste og se på det. Så nu rykker designer Søren Vester og ejendomsmægler Line Franck ud. Engang boede der seks mennesker i den 180 kvm store bolig, men en skilsmisse og børn, der er flyttet hjemmefra, har efterladt Bo alene i huset. Nu har han fundet kærligheden igen, og det har pustet nyt liv i Bos trang til at få huset solgt og starte et nyt kapitel. Men det kræver et hussalg, som nu har ladet vente på sig i godt ti år. Og med en stor gæld, der puster Bo i nakken, har han desperat brug for hjælp fra I Hus til Halsens to eksperter.
63-årige Susan Tronier kravler rundt, når hun ordner have. Både slidgigt og en efterfølgende ulykke har fyldt Susans liv med smerter, og i dag har hun en méngrad på 8%, som betyder, at hun arbejder tre timer om dagen i et fleksjob. Hendes største drøm er at gå på efterløn, men det er umuligt i Susans nuværende situation. Hun hænger nemlig på et hus, hun købte med sin nu afdøde ekskæreste Palle. Nu håber Susan, at ejendomsmægler Line Franck og designer Søren Vester kan hjælpe hende med at få huset solgt, så hun kan gå en lysere fremtid i møde.
Lene har uhelbredelig kræft. Samtidigt sidder den 54-årige alene tilbage i en kæmpe toplansvilla, som ingen vil købe. Tiden er knap. Designer Søren Vester og ejendomsmægler Line Franck kommer til Fredericia for at sætte skub i ungerne, familien og vennerne. Nu skal huset sælges.
1000 kr. om ugen har Karina (31) til selv sig og sine to unger, når regningerne er betalte. Eks-manden Thomas (32) har 800 kr. De blev skilt for 4 år siden. Huset i Ulfborg har stået til salg siden 2016. Trods et tab på 300.000 kr. kan boligen ikke sælges. Nu gør designer Søren Vester og ejendomsmægler Line Franck huset klar til salg.
I tre år har ægteparret Birgit (76) og Jørgen (76) forsøgt at sælge huset i Mols Bjerge. Gælden vokser dag for dag og en økonomisk ruin truer. Parrets voksne børn er bekymrede, for det store hus belaster både forældrenes humør og helbred. Derfor hjælper børnene nu ejendomsmægler Line Franck og designer Søren Vester med at flytte bjerge og at sætte skub i hussalget.
I Haderslev bor Vivi (36) og Michael (47) med deres to børn i en villalejlighed på 86 kvm. Vivi lider af en kronisk tarmsygdom og har derfor behov for ro og plads. Men liggetiden er over 650 dage. Uvished og stress forværrer Vivis sygdom. Ejendomsmægler Line Franck, designer Søren Vester, familie og venner arbejder døgnet rundt på at få liebhaveriet frem i villalejligheden.
En boligdrøm bliver et mareridt. 14 dage efter overtagelse regner det ind hos Gitte (52) i Fensholt uden for Odder. En omfattende renovering betyder flere dyre lån og en 50-timers arbejdsuge - indtil Gitte går ned med stress. Designer Søren Vester skaber et hyggeligt familiehjem, mens ejendomsmægler Line Franck tager hunde i brug for at få boligen solgt.
Siden en svær skilsmisse i 2018 har Jette (39) og Mortens (39) landsbyhus i Dybbøl været til salg. Men uenigheder om økonomi fylder fortsat meget og fjerner fokus fra parrets børn og hussalg. Ejendomsmægler Line Franck vil have parterne til at begrave stridsøksen og designer Søren Vester, familie og venner arbejder på højtryk for at få huset solgt.
Trods en stor ugeneret grund i første række holder køberne sig væk. Ejendomsmægler Line Franck og designer Søren Vester drager til Odsherred. Her tvinger sclerose og en kuldsejlet økonomi den pensionerede præst Søren (56) til at sælge sin bolig. Med venner og families hjælp forvandles huset til en sand perle i boligannoncerne.
Karen og Povl har allerede tabt en million på huset i Vordingborg, som har stået til salg i 5 år. Karen (62) har fire jobs for at betale terminen. Povl (61) har brugt sin pension på huset, selvom de blev skilt for 7 år siden. Ejendomsmægler Line Franck og designer Søren Vester allierer sig med venner og familie for gøre huset salgsklart.
Lisbeth (39) købte i 2007 huset I Blåhøj sammen med sin eksmand, Christian. Nu var huset fundet, hvor deres børn skulle vokse op - en sand kernefamilie. Det gik som smurt de første år, indtil Christian røg i fængsel. Nu står Lisbeth med et hus på over 200 kvadratmeter, dobbelte boligudgifter og to børn. Med hjælp fra alt hvad der kan trækkes på i Blåhøj, arbejder ejendomsmægler Line Franck og designer Søren Vester med at rydde op i Lisbeths gamle minder og gøre huset klar til en ny familie.
Uden børnepenge, har Lene (47) ikke råd til at blive boende i sit hus i Mellerup. Efter skilsmissen fra Jannik (48) er Lene blevet boende i huset med deres tre sønner. Men det har en udløbsdato, for om få måneder fylder den ældste søn 18 år, og så får Lene ikke længere de børnepenge, der gør, at økonomien kan hænge sammen, og Lene frygter derfor en forestående tvangsauktion. Huset skal sælges, og det skal være nu. Derfor er ejendomsmægler Line Franck og designer Søren Vester taget til Østjylland for at gøre huset salgsklart, så Lene kan flytte i en bolig, hun har råd til at betale - børnepenge eller ej.
Da boligmarkedet var på sit højeste køber Annette (65) og Jørgen (70) deres drømmebolig, nemlig en 3-etagers murermestervilla i Slagelse. Men tragedien rammer, da Jørgen først får lungekræft og derefter tre blodpropper, der efterlader ham så svækket, at han må kravle op ad trappen for at bruge husets toilet. Annette står nu alene med ansvaret for hus og økonomi oveni at skulle passe Jørgen. Huset skal sælges, men forude venter en gæld på næsten en million kroner. Ejendomsmægler Line Franck og designer Søren Vester rykker derfor ind med venner og familie for at få Annette og Jørgen videre på bedst mulig måde.
Carsten (74) fik i 2018 konstateret alzheimers. Tre måneder senere dør hans kone af kræft. Igennem 26 år har huset samlet minder med hans afdøde kone, deres børn og børnebørn. Nu er rummene tømt for minder, og huset fremstår tomt, slidt og forladt. Ejendomsmægler Line Franck og designer Søren Vester står nu overfor opgaven at få liv og glæde ind i villaen i Hammershøj, så Carsten kan få huset solgt og fokusere på de sidste gode år, han har tilbage, inden sygdommen tager over.
Kan man være skilt og bo hver for sig, men samtidig have fælles økonomi? Det er i hvert fald det, Linda (30) og Silas (33) gør i Lundforlund. Sammen med deres søn bor Linda i parrets tidligere villa, imens Silas har været nødsaget til at flytte ned i sin søsters kælder på ubestemt tid. Men for at Silas kan flytte ud af søsterens kælder, kræver det, at huset bliver solgt, og det er stadig ikke sket. For husets mange kvadratmeter er uudnyttede og virker som spildplads. Opgaven for ejendomsmægler Line Franck og designer Søren Vester er klar: de skal gøre de mange døde kvadratmeter til landstedets største aktiv, så Silas kan komme ud af sin søsters kælder.
I syv år har 84-årige Hanna forsøgt at sælge sit hus, der er placeret i et sommerhusområde i Hals. For huset minder allermest om et parcelhus, og det er ikke det, de potentielle købere i området ønsker. Så ejendomsmægler Line Franck og designer Søren Vester står foran en kæmpe opgave, når de skal forvandle murstensvillaen med med de mange, tunge møbler til det lette og luftige sommerhus, køberne drømmer om. For Hanna kan ikke længere holde til at bo i huset alene, og for Hannas datter er tanken om, at hendes mor skal tilbringe en vinter mere i det øde sommerhusområde helt ubærlig.
Dorthes slidgigt gør det næsten umuligt for hende at blive boende i huset i Kliplev. Dorthe (64) føler sig ensom, og er aldrig faldet til i den sønderjyske provinsby. Nu er der gået 5 år, siden huset er blevet sat til salg, og Dorthe er ved at miste troen. Hun vil være tæt på sin familie og væk fra de stejle trapper. Ejendomsmægler Line Franck og designer Søren Vester arbejder sammen med venner og familie på at grave sjælen i huset frem, så Dorthe kan komme videre hurtigst muligt.
Bettina (52) har brugt 1,3 millioner kroner på at sætte sit hus i Struer i stand med tanken om, at her skulle hun blive gammel. Men situationen har på kort tid ændret sig, da hun får tilbudt sit drømmejob i Århus. Men en pendlertur på 5 timer hver dag resulterer i en voldsom stressreaktion. Bettina har derfor været nødsaget til at flytte tættere på sit arbejde, og sidder nu med dobbelt husleje - en situation, hun godt ved, ikke er holdbar i længden. Med hjælp fra venner og familie, gør ejendomsmægler Line Franck og designer Søren Vester deres for, at det lille byhus bliver gjort salgsklart.
På 1,5 år har der kun været én fremvisning i Henny (70) og Birgers (72) hus, men de har brug for at sælge nu. Designer Søren Vester har som blebarn været i huset før, for han er født og opvokset i Durup, hvor han kender alle. Det får han brug for, når ejendomsmægler Line Frank presser ham med en pludselig fremvisning. Tømrer Dennis Salomonsen giver gode tips til, hvordan man skifter en køkkenbordplade, og til hvordan man nemt moderniserer køkkenfliserne.
Tommy (63) har boet alene i flere år, og det kan man tydeligt se på hans hjem. Det er tætpakket med alverdens hobbyer, men alligevel føler han sig ensom i det store hus. Han vil gerne flytte tættere på børnebørnene, men lige nu ser det sort ud, for ingen har booket en fremvisning i huset i to år. Det vil ejendomsmægler Line Frank, designer Søren Vester, tømrer Dennis Salomonsen og hele Tommys familie lave om på. Så de starter med at vælte vægge og rydde Tommys modelflyhangar.
Lis (54) har handicappede tvillinger. I snart 18 år har hun været hjemmepasser for sin ene dreng, men snart flytter han hjemmefra, og så har Lis ikke længere råd til at bo i huset. Problemet er, at ingen vil købe huset, som er fyldt med handicapudstyr. Designer Søren Vester, tømrer Dennis Salomonsen og ejendomsmægler Line Frank går all in for at hjælpe, men Søren bliver måske lidt for kreativ i sit farvevalg på toilettet.
Marianne (57) er blevet fyret, og frygter en tvangsauktion, hvis ikke huset bliver solgt. Hun kæmper med humøret og med at holde det 260 kvm store hus. Heldigvis er der hjælp at hente hos både familie og naboer, der arbejder i døgndrift på at forvandle det store hus. Designer Søren Vester har en vild plan for huset, men han har vejret imod sig. Ejendomsmægler Line Frank får udlevet nogle gamle traktordrømme og tømrer Dennis Salomonsen brygger på en overraskelse.
Susanne (26) og Morten (31) drømmer om et hjem, hvor de kan have både hundepension og dækcenter, og så er de nødt til at flytte på grund af Mortens sygdom. Men huset har en meget udfordrende planløsning, så designer Søren Vester skal virkelig ryste posen. Line viser parret, hvad der skal til, for at de kan realisere deres drømme. Og Dennis laver et nyt køkken for 2.000 kr.
Kim (57) har haft sin landejendom i Billund til salg i 2,5 år og er tæt på at miste alt håb. Han er fanget i en massiv gæld, og hvis det ikke var for hans niece Mette (33), var huset for længst røget på tvang. Designer Søren Vester har den store plan klar: vægge skal væltes, nye skal op, og så vil han prøve at male et bord ved hjælp af en spand vand. Tømrer Dennis Salomonsen giver tips til at sætte en væg op, og ejendomsmægler Line Frank sætter alt ind på at få huset solgt.
Camilla (32) og Martin (35) er skilt, men selv om samarbejdet er godt, så er økonomien skidt, for de kan ikke få deres fælles hus solgt. Heldigvis står venner, familie og de tre eksperter klar til at hjælpe med både at rive ned og bygge op. Designer Søren Vester tryller med en 90'er reol, tømrer Dennis Salomonsen snedkererer en hyggekrog i køkkenet og ejendomsmægler Line Frank har en decideret lorteopgave til Søren.
Jeanne (66) har ikke råd til at bo i sit hus. Hun har kun 1.500 kr. at leve for om måneden, og snart er der ikke engang råd til at tænde for varmen. Jeanne har hårdt brug for hjælp. Så familien griber motorsav og maling, og vennerne fra dans tager det grove værktøj frem. Designer Søren Vester kæmper med en radiator, der står i vejen for hans New Yorker-skydedør og tømrer Dennis Salomonsen bygger en sofa af gamle bordplader.
Ekskonen er flyttet og børnene fløjet fra reden. Så på syvende år sidder Jan alene tilbage i familiens forladte hjem i Thisted. Det vil designeren Søren Vester, ejendomsmægleren Line Frank og tømreren Dennis Lindequist lave om på! Sammen med et kærlighedshav af venner, går de gennem huset som en tornado og får vækket noget ellers glemt i Jan. Og så kæmper Søren med et gammelt dæk, Dennis bygger højt og alle kommer med til havekoncert.
En række diskusprolapser har gjort det umuligt for Dan at blive boende i sit hus i Jebjerg - både fysisk og økonomisk. Men det er op ad bakke med kun to fremvisninger på seks år! Derfor sætter designeren Søren Vester, ejendomsmægleren Line Franck og tømreren Dennis Lindequist alt ind på at få huset solgt. Det strømmer til med folk, der vil hjælpe Dan. For nu er det tid til at hjælpe manden, der altid har været der for andre.
Seniorsergenten Gitte vil flytte sammen med sin kæreste og har i ni år uden held prøvet at sælge sit landsted. Men det skal der laves om på. Så nu melder venner, naboer og familie sig til tjeneste i lange geledder. Ejendomsmægleren Line Franck kanaliserer sin indre soldat, tømreren Dennis Lindequist kommer med tips til at bygge plantekasser, og designeren Søren Vester finder det mørkeste hjørne i Jylland.
Karina har været alene med sine tvillinger, siden de var små. Så hun har for længst opgivet at fikse det håndværkertilbud, hun købte med eksen for 18 år siden. Nu er børnene fløjet fra reden, og Karina vil så gerne det samme. Men hun er fanget i et hus med 7 års liggetid og mange ufærdige projekter. Der venter tømrer Dennis Lindequist, designer Søren Vester og ejendomsmægler Line Franck en kæmpe opgave, når de sammen med Karinas kolleger tager hul på en 18 år lang to do-liste.
I Vejen er Charlotte og Christians forladte hus til salg på fjerde år. De er selv flyttet til Sjælland, og det tomme hus står med skallende maling og dinglende lampeudtag. Det vil designer Søren Vester, ejendomsmægler Line Franck og tømrer Dennis Lindequist lave om på. Søren laver en markant udvendig makeover af huset, Line indretter et børneværelse, og Dennis går i "nipsfasen".
I 15 år har han villet af med huset, og efter en stor krise har Stefan nu endnu mere brug for at få solgt sit byhus i Assens. Det vælter ind med hjælpende hænder, kringle og kærlighed, og til sidst arbejder det meste af byen på at få solgt Stefans lille byhus. Slagets gang styres af designer Søren Vester, ejendomsmægler Line Franck og tømrer Dennis Lindequist, der giver tips til, hvordan man nemt laver specialbyggede møbler.
Lene og Peter har forsøgt at sælge deres hus i tre år. For Peter er ramt af Parkinsons sygdom og bor i beskyttet bolig i en anden by. Familien er splittet mellem to byer, og det skal der laves om på! Både hus og Lene får en kæmpe vitaminindsprøjtning af venner, spejderne og hele sønnens skoleklasse. Søren Vester designer en pandruphylde, Dennis Lindequist viser, hvordan man sætter en skydedør op, og Line Franck overrasker Lene med penge, hun ikke vidste, hun havde.
Kaj "Yesterday" er kærester med Løkke, der bor i den anden ende af landet. Kaj vil så gerne sælge, så han kan bo sammen med sin Løkke, men efter 900 dage på markedet er huset stadig til salg. Ejendomsmægler Line Franck ved godt hvorfor. For med fotostudie og 80'er-tema er huset lidt af en mundfuld. Det skal der laves om på! Så familie og venner kommer til undsætning, og designer Søren Vester og tømrer Dennis Lindequist tryller fotostudiet om til noget helt andet.
Marianne har brug for hjælp til at sælge sit hus på Langeland, for det er blevet for stort og for ensomt. Hele nabolaget kommer hende til undsætning, og de fylder huset med sang, glæde og hjemmebag. Søren har maling med i alle regnbuens farver, for nu skal der liv i huset igen. Dennis viser, hvordan man bygger et plankebord, og Line besøger både tilflyttere og øboere for at se, hvad ø-livet har at byde på.
Pædagogen Signe var en rigtig powermaskine, der jonglerede høns, heste og børn fra før solen stod op - men drømmen er nu afløst af en facade der blafrer i vinden. Økonomien er også ved at knuse hende, for alt er blevet dyrere, og hun har ikke længere råd til sit hjem. Heldigvis vælter hjælpen ind, og værterne Line Franck, Dennis Lindequist og Kalle Thesbjerg giver landstedet den helt store overhaling.
Jan var død. Men han har overlevet både et biluheld og et hjertestop ved at kæmpe sig stædigt frem. Nu har han brug for hjælp til at få solgt sit hus, for han har ikke penge til at blive boende, og huset gør ham ensom. Værterne Line Franck, Dennis Lindequist og Kalle Thesbjerg kommer Jan til undsætning, og de får hjælp af hans venner, naboer og en motorcykelklub.
De blev forelskede mellem brandslanger og pumpevogne. Men indsatslederen Dorthe og brandmanden Morten kan ikke blive gift, før huset bliver solgt. Så de nordjyske brandmænd rykker ud, og værterne Line Franck, Dennis Lindequist og Kalle Thesbjerg har en plan, der kan gøre brylluppet til virkelighed.
I syv år har Dorit og Svend haft deres hus til salg. Nipsetingene står støvfri, og der er udsigt til vandet, men lige lidt hjælper det. Nu kommer deres seks børn og bunker af børnebørn dem til undsætning. Designer Kalle Thesbjerg laver en kæmpe forvandling, tømrer Dennis Lindequist bygger et værelse, og ejendomsmægler Line Franck ser, hvad muslingebyen tilbyder.
100 kr. at leve for om ugen. Det bliver virkeligheden for Kisse, hvis ikke hun snart får solgt sit hus. Så folk vælter ind fra nær og fra Norge for at hjælpe den festlige og kærlige Kisse. Tømrer Dennis Lindequist giver tips og tricks til klikgulvet, ejendomsmægler Line Franck lærer sønderjysk, og designer Kalle Thesbjerg får et spejl til at synge.
Dagplejemoderen Karina blev forelsket i postbuddet Vibse. Nu drømmer Karina om at flytte ud af sin fortid og få en fremtid med Vibse. Hele byen rykker sammen om at hjælpe de to. Designer Kalle Thesbjerg vil opfylde Karinas store bogdrøm, tømrer Dennis Lindequist tryller med dykkerpistolen, og ejendomsmægler Line Franck rådgiver Karina og hendes eksmand i en svær situation.
Om to måneder slipper pengene op for Jørgen og Susanne. Så går de 5.000 kr. i minus hver måned, hvis ikke huset bliver solgt. Men landsbyen passer på sine børn, så alle der kan kravle og gå tropper op for at hjælpe. Designer Kalle Thesbjerg har en vild plan og bygger sofa et mystisk sted, ejendomsmægler Line Franck besøger slægtsgården, og tømrer Dennis Lindeqiust viser, hvordan man fikser et badeværelse for meget få penge.
Efterskolelæreren Torsten har ikke råd til at blive boende på sit landsted, men ingen vil købe de 300 kvm hus med slidte gulve og døre der binder, så landstedet forfalder bare mere og mere. Det skal være slut nu. Så børn, gamle elever og hele nabolaget rykker sammen for at hjælpe Torsten. Værterne Line Franck, Dennis Lindequist og Kalle Thesbjerg har en plan, der involverer en hel masse genbrugsguld og en tur i sæbekassebil.
Et pludseligt dødsfald gør, at Kirsten ikke længere kan bo i sit hus, og hvis ikke der sker noget drastisk nu, kommer hun til at leve resten af sit liv i bundløs gæld. Så Line Franck, Dennis Lindequist og Kalle Thesbjerg rykker til toppen af Danmark for at lave den vildeste forvandling i programmets historie.