Home / Series / Undercover Chef / Aired Order /

All Seasons

Season 1

  • S01E01 Carlsberg

    • January 5, 2010

    Carlsbergs nye produktionsdirektør Torsten Steenholt, har kun lige sat sig i den danske direktørstol efter en lignende stilling i udlandet. Ved at gå undercover på den fabrik han til daglig skal lede, vil han se hvordan han kan effektivisere og optimere produktionen af øl og sodavand på Danmarks største bryggeri. Se hvad Torsten Steenholt får ud af det, når han går på gulvet og over flere dage agerer fabriksarbejder, uden at de ansatte aner, at det i virkeligheden er deres øverste chef, de har med på job.

  • S01E02 Lalandia Billund

    • January 12, 2010

    Hvad har aben Monkey Tonky og et bestyrelsesmedlem for Lalandia tilfælles? I undercover chef er de en og samme person - nemlig Steen Keller, som har valgt at gå undercover i det nyligt åbnede Lalandia Billund. Ved at gå på gulvet og prøve de ansattes job i feriecenteret, vil Steen Keller finde ud af, om medarbejderne leverer den service, som ledelsen tror de gør. Se med når bestyrelsesmedlemmet bliver udfordret og prøver et job, han ikke selv troede muligt fandtes.

  • S01E03 Flügger

    • January 19, 2010

    Normalt burde Flüggers finansdirektør Paul Wulff have styr på finanserne. Alligevel bliver det lidt af en udfordring for ham, at stå ved kassen, når han går undercover i en af Flüggers forretninger, hvor han selv skal ekspedere og finde varer frem. Under dække af at være med i et program om at skifte branche, prøver finansdirektøren også det fysisk hårde fabriksarbejde på plastmaling fabrikken i Kolding. Hvilket kræver sin mand. Se med i Undercover chef når Paul Wulff, uden filter, får de ansattes syn på den virksomhed, han til daglig er med til at lede.

  • S01E04 ISS

    • January 26, 2010

    Administrerende direktør for ISS - Maarten Van Engeland har valgt at skifte jakkesættet ud med kittel og gummihandsker, når han går på gulvet i sin egen virksomhed. Under dække af at være arbejdsløs funktionær skal den administrerende direktør prøve jobbet som kantinemedhjælper og servicemedarbejder i ISS. To fysisk hårde jobs som ligger langt væk fra hverdagens plads bag skrivebordet. Hvordan mon den karismatiske Maarten Van Engeland klarer de krævende jobs? Og kan han med sit hollandske accent og 196 cm holde sin sande identitet skjult for sine ansatte? Se med når ISS direktøren, uden filter, får de ansattes syn på den virksomhed han leder.

  • S01E05 Falck

    • February 2, 2010

    Se hvad der sker, når salgs- og marketingdirektør Jens Lunn prøver dyreambulancen og falckredder jobbet. To jobs som slet ikke er så lige til.

  • S01E06 Danske Diakonplejehjem

    • February 9, 2010

    I den her uge er det direktøren for danske diakonhjem, Danmarks største private plejehjemsudbyder, som går på gulvet i sin egen virksomhed. Administrerende direktør Emil Tang skal prøve jobbet som plejer på Kristinehøj plejehjem i Nordsjælland. Et job som det er svært at fastholde de ansatte i. Under dække af at være arbejdsløs murerarbejdsmand, vil Emil Tang finde ud af, hvorfor medarbejderne søger væk fra plejehjemssektoren og hvad der skal til for at holde på dem. Se med når Emil Tang får sandheden om sit eget firma at vide - helt uden filter.

Season 2

  • S02E01 TDC

    • January 4, 2011

    TDC's ansatte får besøg af en ny medarbejder, som viser sig at være en helt anden, end de troede - nemlig en af koncernens øverste chefer. 45-årige Miriam Hvidt er gået undercover i TDC for bl.a. at undersøge, hvordan de ansatte håndterer kunderne, og hvordan kunderne opfatter telegiganten. Topchefen kæmper undervejs med at overholde TDC's egne tidskrav til medarbejderne i Hotline telefonservice og har store kvaler med at finde de rigtige mobiltelefoner til kræsne teenageknægte i en af TDC´s travleste butikker på Strøget i København. Til sidst afslører Miriam Hvidt over for medarbejderne, at de i virkeligheden har haft deres egen juridiske direktør med på arbejde, uden de anede det.

  • S02E02 DSB

    • January 11, 2011

    Den øverst ansvarlige for DSB's togdrift, 49-årige Frank Olesen, er chef for mere end halvdelen af DSB's 9.300 ansatte. Nu trækker han selv i arbejdstøjet og går på gulvet for at undersøge, hvorfor kunderne ikke altid er tilfredse med DSB, og hvordan det kan være, at togene ind imellem ikke kører til tiden. Topchefen går med salgsvognen gennem toget, København-Århus, tur-retur og får at mærke på egen krop, hvordan det føles at ordne togsæt på beskidte og farlige rangerpladser midt om natten. Og så får han også store problemer med at få sine egne tog af sted til tiden. Til sidst afslører Frank Olesen, at han har været undercover, og at de ansatte har haft deres egen direktør med på arbejde, uden de anede det.

  • S02E03 Rentokil

    • January 18, 2011

    Dennis Willesen er administrerende direktør for servicevirksonheden Rentokil Initial. En ting er at være direktør for et firma der udfører skadedyrsbekæmpelse, noget helt andet er at være den der udfører jobbet i marken. Se med når direktøren bliver klogere på sin virksomhed og går undercover i en rottebefængt krybekælder og får gode råd til, hvordan man undgår rotter i bukserne. En anden del af virksomheden er hygiejne- og måtte-service. Her bliver direktøren udfordret når han håndterer blecontainere i et storcenter og mister tidsfornemmelsen, når han skal bytte beskidte måtter med rene i et stormagasin.

  • S02E04 CRH - Concrete

    • January 25, 2011

    At finanskrisen har været hård ved byggebranchen er et faktum, som direktøren for CRH-Concrete Claus Bering har kunnet mærke. Han har valgt at skifte de nypudsede sko ud med sikkerhedssko for ved selvsyn at se, hvordan det har påvirket hans ansatte. Under dække af at være investeringsrådgiver der vil prøve kræfter med et helt andet type job, møder han udfordringer på betonfabrikken og byggepladsen, hvor han mærker at det kræver både fysik og omtanke at arbejde i byggebranchen.

  • S02E05 Tulip

    • February 1, 2011

    Rene Olsen - international salgsdirektør for Tulip, hopper i forklædet, tager hårnet på og går undercover i den virksomhed, hvor han har været ansat i de sidste 17 år. Han vil gerne have et bedre indblik i de konsekvenser hans beslutninger har for produktionen. Rejseaktivitet er normalt en stor del af Renes job, det er det til gengæld ikke for medarbejderne på pølsefabrikken i Svenstrup. Her har 62 årige medarbejder Strit med stort engagement arbejdet de sidste 21 år diverse sygdomme til trods. Se med når direktøren der er vant til at styre salget til hele verden, skal styre et pølseskind i pølsestopningen, servere pølser i en fastfoodrestaurant og komme bagud ved produktionsbåndet, når han pakker salami.

  • S02E06 G4S

    • February 8, 2011

    58-årige Søren Lundsberg-Nielsen er en del af topledelsen i sikkerhedsgiganten G4S og har omkring 600.000 ansatte under sig på verdensplan. Nu står den erfarne erhvervsleder over for en af sit livs mest interessante udfordringer. Han går undercover som menig medarbejder i G4S Danmark og skal bl.a. arbejde som vagt på Strøget i København. Her forsøger han at spotte og stoppe butikstyve og uromagere - et arbejde, der er milevidt fra dagligdagen med forretningsrejser og forhandlinger om kontrakter i milliardklassen. Topchefen vil undersøge, hvordan medarbejderne håndterer spektret mellem at være vagt og politi - og om han selv kan lade være med at hidse sig op undervejs. Til sidst afslører han over for medarbejderne, at de har haft deres egen topchef med på arbejde, uden de anede det.