Home / Series / Tro, Håb og Alkohol / Aired Order /

All Seasons

Season 1

  • S01E01 Episode 1

    • DR1

    Henry bunder sin dåseguldøl på vejen ind, og den tidligere supermarkedsbestyrer får besøg af sin datter, som hun et år tidligere har sendt i familiepleje. De havde engang bolig, familien tæt på og almindelige job, men i dag har de ingen af delene. Så hvordan kæmper man sig tilbage til et normalt liv. Igennem et år har DR fulgt beboerne på et Pensionat i udkanten af København, hvor du kan få et værelse, tre måltider mad og selskab af nogen i samme situation som dig.

  • S01E02 Episode 2

    • DR1

    Lotte flytter ind og modtager et brev fra sin datter, som hun ikke er istand til at læse op. Det får hun hjælp til af Ninette, der ellers lige har været på en heftig tur. De havde engang bolig, familien tæt på og almindelige job, men i dag har de ingen af delene. Så hvordan kæmper man sig tilbage til et normalt liv. Igennem et år har DR fulgt beboerne på et Pensionat i udkanten af København, hvor du kan få et værelse, tre måltider mad og selskab af nogen i samme situation som dig. Afsnit 2: "Sgu ikke sjovt at have en ustabil mor," som Ninette siger.

  • S01E03 Episode 3

    • DR1

    Frank på 22 år er den yngste beboer på Pensionatet. Han vil have sin skoleeksamen og hjælper sin far så godt, han kan. Kurt vil helst blive på Pensionatet blandt Ninette og Lotte og de andre, men får egen lejlighed, dér hvor en af hans venner tog sit eget liv. De havde engang bolig, familien tæt på og almindelige job, men i dag har de ingen af delene. Så hvordan kæmper man sig tilbage til et normalt liv. Igennem et år har DR fulgt beboerne på et Pensionat i udkanten af København, hvor du kan få et værelse, tre måltider mad og selskab af nogen i samme situation som dig.

  • S01E04 Episode 4

    • DR1

    Ninette er den, der bor længst på Pensionatet. Hun kæmper for igen at få bolig og sin datter hjem fra plejefamilien. Hun er tæt på at få et job, mens den farverige Kurt håber på at se sin søn og fortæller, hvordan håndsprit kan bruges af en erfaren misbruger. De havde engang bolig, familien tæt på og almindelige job, men i dag har de ingen af delene. Igennem et år har DR fulgt beboerne på et Pensionat i udkanten af København, hvor du kan få et værelse, tre måltider mad og selskab af nogen i samme situation som dig.