All Seasons

Season 1

  • S01E01 Hiç Kimse Kaderinden Kaçamaz

    • September 24, 2017
    • ATV (TR)

    Annesi tarafından bebekken terk edilmiş Cennet (Almila Ada), babaannesi Mukaddes'le (Güler Ökten) beraber yoksul mahallede yaşamaktadır. Mimarlık fakültesinden birincilikle mezun olacağı gün, yakışıklı ve başarılı patronu Selim'le (Berk Atan) yolları kesişir. SR Mimarlığın ortaklarından Soyer ailesinin biricik kızı Melisa (Zehra Yılmaz), Cennet'in fakülteden arkadaşıdır. Ve Selim'le çocukluktan beri arkadaştır. Ancak Melisa için Selim arkadaştan ötedir. Cennet, mezuniyet töreninde Selim'i Melisa'nın yanında görünce şok olur. Melisa'nın başarılı iş kadını olan annesi Arzu (Esra Ronabar), Cennet'e şirketlerinde iş teklif eder. Selim, ilk görüşte etkilendiği Cennet'in şirketlerinde işe başlayacak olmasından son derece memnundur. Ancak Arzu, kendi elleriyle hayatına soktuğu Cennet'le beraber, sırlarla dolu geçmişinin de geldiğinden habersizdir. Bazı bağlar hiç kopmaz. Anne ile çocuk gibi, gerçek aşklar gibi, samimi dostluklar gibi. Cennet'in Gözyaşları bu hiç kopmayan bağların samimi hikayesi. Hiç kopmayıp ancak kördüğüm haline gelen bağların...

  • S01E02 Geri Dönüş

    • October 1, 2017
    • ATV (TR)

    İşten kovulan Cennet, dizinin yeni bölümünde Arzu ile yüzleşecek ve resti çekecek. Soyer ailesi ve şirtletinin umrunda olmadığını haykıracak.

  • S01E03 Buluşma

    • October 8, 2017
    • ATV (TR)

    Yıllar sonra büyük bir hesaplaşma yapan Mukaddes ve Arzu'nun konuşmalarına şahit olan Cennet, duyduklarından sonra bir daha kesinlikle SR Mimarlığa geri dönememe kararı alır. Melisa ve Selim'in atlattıkları büyük kazadan sonra Nilgün deliye döner ve sorumlu olarak Melisa'yı görür. En son isteği Selim'in ailesinin gözünden düşmek olan Melisa hem Selim'e hem de Nilgün'e kendini affettirmek için ne yapacağını bilemez. Selim ise Melisa'nın sarhoşken ona söylediklerini unutmuştur ve hiç yaşanmamış gibi davranır. Yeni iş arayışına giren Cennet bu süre için balık pazarında Suna ve Ömer'e yardımcı olur. Cennet her ne kadar Selim ve SR mimarlığı tamamen hayatından çıkarmak istese de Selim, onu geri kazanmak için elinden geleni yapar. Gerekirse onunla beraber balıkçılık bile yapacaktır. Orhan'ın ise Cennet'e olan ilgisi gitgide artar. Cennet'i tekrar geri kazanmak için Dubaili ortaklarıyla balık pazarına gider ve orada Cennet'e beklemediği bir teklifte bulunur. Arzu kocası Mahir'in onu aldattığını öğrenir ve o kadının Özlem olduğunu bilmeden karşısına çıkar. Bu yüzleşme her iki kadın için de büyük olaylara gebedir. Mukaddes, Cennet'ten gizli doktora gider. Doktordan duyduklarından sonra yıkılan Mukaddes'in tek düşündüğü torunu Cennet ve onun geleceğidir. Mukaddes, Cennet'in çocukken annesine yazdığı mektupları Arzu'ya gönderir. Ana yüreğinin sızlayıp, kızına sahip çıkacağını düşünen Mukaddes hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaşır. Arzu, Mukaddes ve Cennet'ten tamamen kurtulmak için son kez Mukaddes'in karşısına çıkar ve ona öyle bir şey söyler ki Mukaddes'in hasta yüreği duyduklarına dayanamaz. Ancak bu sırada Arzu'nun istemeden Mukaddes'in evinde düşürdüğü broşu bundan sonra hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağının delilidir.

  • S01E04 İz Peşinde

    • October 15, 2017
    • ATV (TR)

    Arzu'nun söylediklerinden sonra fenalaşan Mukaddes, hastanede ölüm kalım savaşı verir. Cennet şu hayattaki tek varlığı babaannesini bu hale getiren kişinin annesi olduğunu öğrendiğinde büyük şok yaşar. Arzu ise o gece ucuz kurtulduğuna tam sevinecekken Mukaddes'in evinde çok önemli bir delil bıraktığını fark eder. Cengiz'in ona verdiği "broş"… Cennet, broşun peşine düşmeden onu geri almak için elinden geleni yapar. Cennet'e bu konuda Selim yardımcı olur. Melisa, Nilgün'e kendini affettirdikten sonra soluğu Selim'in yanında alır. Ancak Selim'in ona olan mesafeli tavırları Melisa'yı deliye döndürür. Orhan ise Cennet'ten gitgide daha da hoşlanmaya başlar ve yeğeni Melisa'yla beraber ikisini de mutlu edecek planlar kurar. Selim ise Orhan'ın Cennet'e yakın olmasına elinden geldiğince engel olacaktır. Oğluna saplantılı derecede düşkün olan Nilgün, Cennet'in yetimhanede Ali'nin arkadaşı olduğunu öğrenince deliye döner. Nilgün'ün saplantılı halleri artık kontrol edilemez bir hal alır. Özlem'in geçmişteki gibi hiçbir şey söylemeden onu terk ettiğini düşünen Mahir, Özlem'den gelen telefonla şaşkına döner. Ve sonrasında öğrendikleri bundan sonra hem babasına hem de karısına karşı tavırlarının farklılaşmasına neden olur. Suna ve Arzu yıllar sonra karşı karşıya gelir. Suna, Mukaddes'in bu duruma gelmesinin sebebi olanın o olduğunu bildiği için Arzu'ya çok kötü davranır. Ancak Arzu'nun tek isteği broşu alıp Cennet'ten ve onlardan uzak olmaktır. Bunun için Suna'dan yardım istemeyi bile göze alır. Selim ve Cennet broşu yapan kişinin peşine düşerler. Bu serüvenin sonunda sadece Cennet'i değil Selim'i de büyük bir sürpriz beklemektedir.

  • S01E05 Gerçeklerle Yüzleşme

    • October 22, 2017
    • ATV (TR)

    Annesiyle karşı karşıya gelen Cennet'in hayalleri başına yıkılır. Annesi zannettiği kadından duyduğu sözler, Cennet'in gözyaşlarını daha da derinleştirir. Hastaneden taburcu olan Mukaddes uzun bir süre yatağa bağımlı yaşamak zorunda kalır. Cennet ona bebek gibi bakar. Mukaddes konuşamadığı için o gece Arzu'yla aralarında geçen hiçbir şeyi anlatamaz. Cengiz, Cennet'in Arzu'nun kızı ve Selim'in de yetimhaneden arkadaşı olduğunu öğrendikten sonra o da Arzu gibi Cennet'i hayatlarından uzak tutmak için planlar yapar. Cennet annesiyle karşılaştıktan sonra yaşadığı hayal kırıklığını Selim'le paylaşır. Selim, annesiyle bir kez daha görüşmesinin doğru olacağını söyledikten sonra Cennet, annesine haber yollar ancak aldığı cevap karşısında hayalleri tekrar yıkılır. Hem kendi hem de oğlu Mahir'i kurtulmak için Arzu'nun geçmişini araştıran Sema, çok iyi deliller bulduğunu zanneder. Ancak hesaba katmadığı bir durum vardır o da Arzu'nun zekası… Arzu, Cengiz'le çekilen fotoğrafları ele geçirir ve neden ismini değiştirdiğine dair o kadar güzel bir senaryo kurar ki günün sonunda Rıza'nın gözünde aşağılanan Sema ve Mahir olur. Her bulduğu fırsatta soluğu Cennet'in yanında alan Orhan, onu işe geri döndürmek için yapmadığı şey kalmaz. Melisa'nın da Cennet'e karşı olan sahte samimiyeti Cennet'in olaylara başka bakmasına neden olur. Sonunda Suna'nın da desteği ile işe geri dönen Cennet, bu kararıyla istemeden Selim'in kalbini kırar. Cennet'in, çocukluk arkadaşı Ali'yi aradığını öğrenen Nilgün ve Cengiz bunu engellemek için gözlerini karartıp tehlikeli işlere girerler. Orhan, doğum günü partisinde Cennet'in yanından bir saniye ayrılmaz. Selim ise kıskançlığı belli etmemeye çalışsa da pek mümkün olmaz. Melisa da bu anları fırsat bilip Selim'in daha da gözüne sokarcasına Amcası ve Cennet'in ne kadar yakıştığını di

  • S01E06 Ölümcül Plan

    • October 29, 2017
    • ATV (TR)

    Cennet her şeye rağmen ayakta durma mücadelesine devam ederken bir de Selim'le arası açılır. Her şeyin üst üste geldiği dönemde daha kötü şeyler onu bekliyordur. Nilgün, Cennet'in Selim'in aslında kim olduğunu öğreneceğini düşündüğü için tehlikeli bir planın içine girmiştir. Ne var ki bu plan sadece Cennet'e değil Arzu'ya da zarar verecektir. Tüm bunlar olana kadar Selim ve Cennet'in ilişkisi de artık ivme kazanır. İlk defa Cennet için her şey yolunda gidiyordur. Ta ki Nilgün'ün ölümcül planı devreye girene kadar.

  • S01E07 Büyük Sır

    • November 5, 2017
    • ATV (TR)

    Nilgün'ün ölümcül planı hiç umduğu gibi sonuçlanmaz. Arzu da Cennet'i kurtarmak için elinden geleni yapacaktır çünkü Cennet'e bir şey olursa Suna tarafından gerçeklerin ortaya döküleceğini biliyordur. Sonunda zafere ulaşır. Arzu sorunlardan kurtulmuş ve az da olsa rahat nefes alacağını düşünürken bu defa Melisa'yı kaybedecek olmakla yüz yüze gelir... Cennet ise kurtulmuştur ama bu durum öyle kolay kapanacak değildir. Selim ve Orhan ayrı kollardan Cennet'i kimin kaçırdığını araştırırken beklenmedik bir şey olur. Cennet çok büyük bir sırra ulaşmak üzeredir. Artık tüm dengeler değişecektir... Özellikle de Selim ve Cennet arasındaki dengeler.

  • S01E08 Cennet İle Yüzleşme

    • November 12, 2017
    • ATV (TR)

    Cennet, Ali'ye ait ipuçlarını bulmuştur ama emin değildir. İçinde kocaman bir umut 'ya Selim Ali'yse?'... Bu bilinmezlik içinde boğuşurken bir de Melisa'nın intiharı yüzünden suçlanıyordur. Arzu bu defa taktik değiştirmiş, Cennet'i zaafı üzerinden vuracaktır. Selim ise her şeyden habersizdir. Melisa'nın gerçekten kendisini öldürmeye kalktığına inandığı için Melisa'nın yanındadır sürekli. Bu durumu çok iyi değerlendiriyordur Melisa. Selim, Melisa ile daha çok vakit geçirmeye başlamıştır ve Cennet'i üzdüğünün farkındadır. Cennet, Ali'nin eşyalarının neden Selimlerin evinde olduğunu araştırıyordur ve cevabı ona Nilgün verir. Cennet, Selim'in Ali olduğunu öğrenmiştir. Şimdi her şeyi Selim'e anlatması lazımdır ama onu daha büyük bir sürpriz bekliyordur.

  • S01E09 Gerçekler

    • November 19, 2017
    • ATV (TR)

    Cennet, Selim'in Ali olduğunu öğrenmiş ve bu gerçeği Selim ile paylaşıp paylaşmama arasında sıkışıp kalmıştır. Selim her şeyden habersiz Cennet ile ilişkilerini ilerleteceğini düşünüyordur. Cennet ile baş başa zaman geçirmek için gittikleri romantik bir ortamda hiç beklemediği bir şey olur. Cennet, Selim'i terk eder... Terk etmekle de kalmaz, artık buralardan gitmeye karar vermiştir. Arzu için bu bulunmaz bir fırsattır. Cennet hayatlarından çıkıyordur sonunda. Ama hiç ummadıkları bir şey olur. Cennet'in annesi bildiği kadın Cennet'e gerçekleri söyleyecektir. Hem de bütün ailenin içinde... Arzu artık yolun sonuna gelindiğinin farkındadır. Dönüşü olmayan bir yola giriliyordur.

  • S01E10 Aşk

    • November 26, 2017
    • ATV (TR)

    Cennet öz annesinin kendisine oynadığı oyunu öğrenmiştir. Annesinin kim olduğunu öğrenmeden hiçbir yere gitmeyecektir. Annesini ararken ona Selim de yardım eder. Selim'in iyiliği için onu terk etmiştir Cennet ama bunun aslında ne kadar yanlış olduğunun farkına varır. Yıllar sonra kavuştuğu Ali'dir Selim ve ona arkasını dönmeyecektir. Selim gerçekleri hatırlayana kadar aşkına, Selim'e sıkı sıkıya sahip çıkacaktır. Bunun için Cengiz'i, Nilgün'ü ve herkesi karşısına almaya da hazırdır. Arzu ve Melisa için Cennet'in gitmemesi yine büyük bir sorundur. Melisa artık daha kötücül yollara başvurmaya karar verir. Bu işi kökünden çözecektir... Ama Arzu için durum daha kritiktir. Cennet yeniden peşine düşmüştür ve daha da kötüsü artık Rıza da bu işin peşindedir. Cennet'e annesini bulması konusunda yardım edecektir... İşler daha da sarpa sarmışken olabilecek en kötü şey olur. Arzu'nun sakladığı sırlara bir yenisi daha eklenecektir ve bu defaki en ağır suçlardan biri olacaktır!

  • S01E11 Sır Perdesi

    • December 3, 2017
    • ATV (TR)

    Arzu ve Cengiz, Rıza'nın ölümünden kendilerinin suçlanacağını düşündüğü için dönüşü olmayan bir hataya bulaşırlar. Cesedi ortadan kaldıracaklardır. Ne var ki Soyer Ailesi de Rıza'yı arıyordur. En son görüldüğü yerde arama çalışmaları sürerken Cennet ve Selim de kendi sıkıntılarıyla uğraşıyorlardır. Selim, Nilgün'ün Cennet'i kaçırtıp, öldürmeye çalıştığını öğrenmiştir artık. Ailesini affetmeye niyeti yoktur Selim'in. Şu anda da tek destekçisi Cennet'tir. Ama Rıza'nın kaybolduğu haberi onlara da ulaşır. Herkes Rıza'yı aramaya başlar. Hiçbir sır gömüldüğü yerde çok fazla kalmayacaktır…

  • S01E12 Cesaret

    • December 10, 2017
    • ATV (TR)

    Rıza Bey'in ölümüyle ailedeki tüm dengeler değişmiştir. Arzu arkasında duran en büyük destekçisi Rıza beyi kaybetmenin zorluğuyla uğraşırken bir yandan da aldığı tehditler hayatını kabusa çevirmiştir. Peşlerinde birilerinin olduğun biliyordur ama kim olduğu konusunda en ufak bir bilgisi yoktur. İçine düşeceği tehlikeden habersiz şimdilik bu belayı başlarından atmak derdindedir. Ne var ki hesaplarında olmayan bir şey olur. Sema, Arzu ve Cengiz'in foyasını ortaya çıkarmak üzeredir... Diğer tarafta ise Selim, Cennet ile ilişkisini bir sonraki evreye taşımaya hazırdır. Sevdiği, güvendiği kadınla hayatını birleştirmek istiyordur ama Melisa'yı kimse hesaba katmamıştır. Selim ile ilgili sırrı öğrenen Melisa elindeki en büyük kozu kullanmaya hazırdır. Selim'i elde etmek için yapamayacağı şey yoktur!

  • S01E13 Dönüşü Yok

    • December 17, 2017
    • ATV (TR)

    Selim kendisinden gizlenen acı gerçekleri, hayatının koca bir yalan üzerine kurulduğunu öğrenmiştir. Kimseyi affetmeye niyeti yoktur. Buna Cennet de dahil... Cennet'in her şeyi anlatma çabası, yalvarmaları da boşunadır. Her şeyin sorumlusu Melisa, bu durumu lehine kullanmayı çok iyi becerir. Selim'in ağlayacak bir omuza ihtiyacı vardır ve bunu da ona tek dürüst olan kişi Melisa yapabilir... Arzu ise Rıza Bey'in vefatının ardından Sema Hanım başta olmak üzere bütün ailesi tarafından dışlanıyordur. Mahir ile boşanması konusunda baskılar da ufaktan başlamıştır. Arzu bütün ailesi ile mücadele ederken tüm bunların sorumlusu olan Cennet'e de en büyük kötülüğü yapmaya kararlıdır. Yaşananların sorumlusu olarak gördüğü Cennet bedelini ödeyecektir... Ne var ki ödenecek bedeller bununla kalmayacaktır. Kaya'nın hapisten çıktığından habersiz olan Arzu saltanatının sefasını süreceğinden o kadar emindir ki, kendisine doğru adım adım gelen büyük tehlikenin henüz farkında değildir.

  • S01E14 Savaş

    • December 24, 2017
    • ATV (TR)

    Cennet hapse girmiştir ve onu zorlu bir süreç bekliyordur. Hiç bilmediği ve oldukça sert şartlarda olan hapis ortamında hem hayatta kalmaya çalışıyor hem de suçsuzluğunu ispatlamak istiyordur. Ama hiçbir şey kolay olmayacaktır. Tüm bunların arkasındaki kişinin Arzu olduğunu biliyor olması da bir şeyleri değiştiremiyordur. Yapayalnız hissediyordur kendisini. Oysaki arkasında onu koruyup, kollamaya çalışan büyük bir güç vardır. Bu güç Cennet'in destekçisi olmaya adım adım giderken Arzu'nun da kabusu olacaktır. Önemli miktarda hisselere sahip olan Arzu daha da güçlüdür. Sema'yı ve Orhan'ı karşısına almıştır ama yıkılmayacağından da o kadar emindir ki. Ne var ki hayatının en büyük kabusu ensesindedir ve karşılaşmalarına da çok az kalmıştır. Selim ise Melisa ile dönülmez bir yolculuğa çıktığını anlamıştır. Cennet'in kendisine en çok ihtiyacı olduğu zamanlardır ama Selim'in hem eli kolu bağlı hem de Cennet'in yüzüne bakacak cesareti yoktur. Kötüler galip gelmelerinin sevincini yaşarlarken en büyük kötü ile henüz karşılaşmamışlardır. Savaş asıl şimdi başlıyordur.

  • S01E15 Yalanlarla Yüzleşme

    • January 14, 2018
    • ATV (TR)

    Kaya'nın ortaya çıkışı bütün dengeleri alt üst edecektir. İlk önce Cennet'in karşısına çıkan Kaya, kızının güvenini, kalbini kazanmak ister ama bu hiç de kolay olmayacaktır. Hayatının en büyük sırlarından biriyle yüzleşen Cennet etrafında güvenebileceği, acısını paylaşacağı birini ister. Bunun için de Selim'in kapısını çalar ve en büyük darbeyi o taraftan yer. Melisa ile Selim'in birlikte olduklarını öğrenir. Selim, Melisa ile birlikte olduğunu sandığı için Cennet'in en zor zamanlarında yanında olamıyordur. İçinde sıkışıp kaldığı bu durum, ailesi ile olan kopuş Selim'i çaresiz bırakmıştır. Ne var ki yaşadıkları yaşayacaklarının yanında hiçbir şeydir… Herkes kendi dertleriyle boğuşurken en ağır darbe ise Arzu'ya vurulmuştur. Kaya izini bulmuştur. Adını, hayatını değiştiren Arzu, şimdi geçmişiyle yüzleşmeye başlıyordur. Korkuları, travmaları Arzu'nun sonunda çok sert bir karar vermesine sebep olur. Kaya'dan kurtulmaktan başka çaresi yoktur. Her şeyini kaybetmeyi göze alan Arzu, Kaya yaşadığı sürece huzur bulamayacağını biliyordur. Sahip olduğu her şeyi kaybedecek olduğunu bile bile bunu yapacaktır. Kaya'yı ortadan kaldırmaktan başka çaresi yoktur! Ama Kaya'nın Arzu için çok daha büyük planları vardır…

  • S01E16 Bölüm 16

    • January 21, 2018
    • ATV (TR)

  • S01E17 Bölüm 17

    • January 28, 2018
    • ATV (TR)

  • S01E18 Bölüm 18

    • February 4, 2018
    • ATV (TR)

  • S01E19 Bölüm 19

    • February 11, 2018
    • ATV (TR)

  • S01E20 Bölüm 20

    • February 18, 2018
    • ATV (TR)

  • S01E21 Bölüm 21

    • February 25, 2018
    • ATV (TR)

  • S01E22 Bölüm 22

    • March 4, 2018
    • ATV (TR)

  • S01E23 Bölüm 23

    • March 11, 2018
    • ATV (TR)

  • S01E24 Bölüm 24

    • March 18, 2018
    • ATV (TR)

  • S01E25 Bölüm 25

    • March 25, 2018
    • ATV (TR)

  • S01E26 Bölüm 26

    • April 1, 2018
    • ATV (TR)

  • S01E27 Bölüm 27

    • April 8, 2018
    • ATV (TR)

  • S01E28 Bölüm 28

    • April 15, 2018
    • ATV (TR)

  • S01E29 Bölüm 29

    • April 22, 2018
    • ATV (TR)

  • S01E30 Bölüm 30

    • April 29, 2018
    • ATV (TR)

  • S01E31 Bölüm 31

    • May 6, 2018
    • ATV (TR)

  • S01E32 Bölüm 32

    • May 13, 2018
    • ATV (TR)

  • S01E33 Bölüm 33

    • May 20, 2018
    • ATV (TR)

  • S01E34 Bölüm 34

    • May 27, 2018
    • ATV (TR)

  • S01E35 Bölüm 35

    • June 3, 2018
    • ATV (TR)

  • S01E36 Bölüm 36

    • June 17, 2018
    • ATV (TR)

  • S01E37 Bölüm 37

    • ATV (TR)

  • S01E38 Bölüm 38

    • ATV (TR)

  • S01E39 Bölüm 39

    • ATV (TR)

  • S01E40 Bölüm 40

    • ATV (TR)

  • S01E41 Bölüm 41

    • ATV (TR)

  • S01E42 Bölüm 42

    • ATV (TR)

  • S01E43 Bölüm 43

    • ATV (TR)

  • S01E44 Bölüm 44

    • ATV (TR)

  • S01E45 Bölüm 45

    • ATV (TR)

  • S01E46 Bölüm 46

    • ATV (TR)

  • S01E47 Bölüm 47

    • ATV (TR)

  • S01E48 Bölüm 48

    • ATV (TR)

  • S01E49 Bölüm 49

    • ATV (TR)

  • S01E50 Bölüm 50

    • ATV (TR)

  • S01E51 Bölüm 51

    • ATV (TR)

  • S01E52 Bölüm 52

    • ATV (TR)

  • S01E53 Bölüm 53

    • ATV (TR)

  • S01E54 Bölüm 54

    • ATV (TR)

  • S01E55 Bölüm 55

    • ATV (TR)

  • S01E56 Bölüm 56

    • ATV (TR)

  • S01E57 Bölüm 57

    • ATV (TR)

  • S01E58 Bölüm 58

    • ATV (TR)

  • S01E59 Bölüm 59

    • ATV (TR)

  • S01E60 Bölüm 60

    • ATV (TR)

  • S01E61 Bölüm 61

    • ATV (TR)

  • S01E62 Bölüm 62

    • ATV (TR)

  • S01E63 Bölüm 63

    • ATV (TR)

  • S01E64 Bölüm 64

    • ATV (TR)

  • S01E65 Bölüm 65

    • ATV (TR)

  • S01E66 Bölüm 66

    • ATV (TR)

  • S01E67 Bölüm 67

    • ATV (TR)

  • S01E68 Bölüm 68

    • ATV (TR)

  • S01E69 Bölüm 69

    • ATV (TR)

  • S01E70 Bölüm 70

    • ATV (TR)

  • S01E71 Bölüm 71

    • ATV (TR)

  • S01E72 Bölüm 72

    • ATV (TR)

  • S01E73 Bölüm 73

    • ATV (TR)

  • S01E74 Bölüm 74

    • ATV (TR)

  • S01E75 Bölüm 75

    • ATV (TR)

  • S01E76 Bölüm 76

    • ATV (TR)

  • S01E77 Bölüm 77

    • ATV (TR)

  • S01E78 Bölüm 78

    • ATV (TR)

  • S01E79 Bölüm 79

    • ATV (TR)

  • S01E80 Bölüm 80

    • ATV (TR)

  • S01E81 Bölüm 81

    • ATV (TR)

  • S01E82 Bölüm 82

    • ATV (TR)

  • S01E83 Bölüm 83

    • ATV (TR)

  • S01E84 Bölüm 84

    • ATV (TR)

  • S01E85 Bölüm 85

    • ATV (TR)

  • S01E86 Bölüm 86

    • ATV (TR)

  • S01E87 Bölüm 87

    • ATV (TR)

  • S01E88 Bölüm 88

    • ATV (TR)

  • S01E89 Bölüm 89

    • ATV (TR)

  • S01E90 Bölüm 90

    • ATV (TR)

  • S01E91 Bölüm 91

    • ATV (TR)

  • S01E92 Bölüm 92

    • ATV (TR)

  • S01E93 Bölüm 93

    • ATV (TR)

  • S01E94 Bölüm 94

    • ATV (TR)

  • S01E95 Bölüm 95

    • ATV (TR)

  • S01E96 Bölüm 96

    • ATV (TR)

  • S01E97 Bölüm 97

    • ATV (TR)

  • S01E98 Bölüm 98

    • ATV (TR)

  • S01E99 Bölüm 99

    • ATV (TR)

  • S01E100 Bölüm 100

    • ATV (TR)

  • S01E101 Bölüm 101

    • ATV (TR)

  • S01E102 Bölüm 102

    • ATV (TR)

  • S01E103 Bölüm 103

    • ATV (TR)

  • S01E104 Bölüm 104

    • ATV (TR)

  • S01E105 Bölüm 105

    • ATV (TR)

  • S01E106 Bölüm 106

    • ATV (TR)

  • S01E107 Bölüm 107

    • ATV (TR)

  • S01E108 Bölüm 108

    • ATV (TR)

  • S01E109 Bölüm 109

    • ATV (TR)

  • S01E110 Bölüm 110

    • ATV (TR)

  • S01E111 Bölüm 111

    • ATV (TR)

  • S01E112 Bölüm 112

    • ATV (TR)

  • S01E113 Bölüm 113

    • ATV (TR)

  • S01E114 Bölüm 114

    • ATV (TR)

  • S01E115 Bölüm 115

    • ATV (TR)