Home / Series / Nyskilt / Aired Order /

All Seasons

Season 1

  • S01E01 Episode 1

    I første afsnit møder vi Carina på 34 år, der har været sammen med sin eksmand, siden de var 19 år. Hun har aldrig boet alene, men nu flytter hun fra deres fælles hus til sin helt egen lejlighed. Laila på 42 har været sammen med sin eksmand i 10 år. Efter hun opdagede hans omfattende utroskab, er hun flyttet fra millionvillaen i Nordsjælland til en lejebolig i Københavns Nordvest-kvarter. Men hun mangler stadig at hente nogle ting i det gamle drømmehus. 25 årige Jannie er kommet ud af et voldeligt ægteskab, og skal lære at stå på egne ben og bygge sit selvværd op igen. Stina på 26 er gravid med sit første barn. Desværre er hun ikke sammen med faderen mere, så hun står med det hele selv og må tage alene til jordemor.

  • S01E02 Episode 2

    I dette afsnit af Nyskilt tager Carina for første gang ud at rejse med børnene uden deres far. Turen går til Disneyland, og Carina er alene med hendes to børn. Jannie møder sine dæmoner, da hun er til hypnotisør. Han finder gamle barndomstraumer frem, og Jannie er overrasket over at blive så påvirket af hypnosen. Julie flytter i egen lejlighed, og får hjælp af sin eksmand med at indrette. Og så er Lailas fredag aften alt andet end hvad hun drømte om, da hun stadig var gift.

  • S01E03 Episode 3

    I Nyskilt er Laila til fest med hendes venner, og hun får en tår over tørsten, og finder de lumre jokes frem. Julie tager også i byen. Det er første gang i 9 måneder, at hun skal ud, men det går slet ikke, som hun havde håbet. Stina viser sin struttende mave frem, da hun skal have taget erotiske gravidfotos. Og så møder vi Tine, som skal skilles fra hendes mand. Han sidder nemlig i fængsel på Island for narkosmugling.

  • S01E04 Episode 4

    Carina er slet ikke klar til at møde en ny mand, men tvinger sig selv til fredagsbar med arbejdet. Laila tager til sin fødeby Sønderborg. Hun har nemlig skrevet en bog om sin skilsmisse, som hun vil ud og signere. Hun håber der dukker masser af læsere op, og har det store banner med. Stina og Michael bestilte en bil sammen, som hun nu hænger på. Selvom hun ikke har råd til den, er hun vildt begejstret, da hun kører fra forhandleren.

  • S01E05 Episode 5

    Laila er tvunget til bords med hendes eksmand og hans nye kæreste, da det er sønnen Marvins 10 års fødselsdag. Laila må kontrollere sig selv, for ikke at falde tilbage i gamle roller med Michael. Stina får en forsmag på livet som mor, da hun passer tre børn, og Jannie tager i Ikea, for at forny sit hjem. Og så tager Tine afsted mod Island med skilsmissepapirerne i kufferten.

  • S01E06 Episode 6

    Tine kommer endelig til Island for at få underskrevet sine skilsmissepapirer. Hun har ikke set Stulli, som hun er separeret fra, i et halvt år. Hun får sagt sit farvel, men det er en hård tur. Stina kæmper med alle de praktiske forberedelser, inden hun skal være alenemor med Stephania. Jannie besøger sin bedste veninde, der kan konstatere, at hun langsomt får det bedre. Og Carina forkæler sin datter Elva, da hun har haft det svært med skilsmissen.

  • S01E07 Episode 7

    Det er blevet jul, og intet er som det plejer at være. Laila tager op til hendes gamle hus i Nordsjælland, hvor hendes eksmand har inviteret til juleaften. Men han har også inviteret sin nye kæreste med, som han var Laila utro med. Julie skal også holde jul hos hendes eksmand og hans nye kæreste. Stina er derimod helt alene, så hun har besluttet sig for at hjælpe nogle, der har det værre end hende; de hjemløse. Og Carina skal vende sig til tanken om at holde jul uden Martin, for første gang i 14 år.

  • S01E08 Episode 8

    Laila tager på egoferie. Hun har ikke været på ferie uden børn i 10 år, så nu tager hun med en flok venner til Vietnam i to uger. Ferien går dog ikke helt som planlagt. Stina går i fødsel og Stephania kommer til verden. Jannie trænger til et godt grin, så hun har inviteret en veninde til standup, og så beslutter Carina sig for at få et bedre forhold til mad.

Season 2

  • S02E01 Episode 1

    Vivi har igennem flere år haft en mistanke om, at hendes mand og hendes bedste veninde har en affære. På trods af mistanken, så kommer det alligevel som et chok, da manden i en sms skriver, at han nu er kæreste med veninden. Katrines drøm om en lykkelig familie med ægtefællen Marie og datteren Vega brast, og nu prøver hun igen at finde troen på kærligheden. Heidi har i 20 år levet i et praktisk og kærlighedsløst ægteskab. Hun har sørget for at passe hus og børn, mens manden gjorde karriere. Efter skilsmissen står hun uden indtægt og en forældet uddannelse. Laila fortryder ikke et sekund sin skilsmissen på trods af de sorger, det har medbragt. Hun har fået et helt nyt liv som forfatter og foredragsholder.

  • S02E02 Episode 2

    I Nyskilt møder vi Henriette fra Slagelse. Hun blev for 3 år siden gift med sin drømmemand, men blot et par måneder efter brylluppet gjorde manden det forbi. Hun er stadig i chok, og har svært ved at give slip på eksmanden. Hun drømmer om, at de igen kan blive kærester. Vivis mand har endelig skrevet under på byttekontrakten, så Vivi kan flytte over i den nye lejlighed. En dag hun har set frem til længe. Hos Heidi er humøret helt i bund. Dagen er kommet, hvor boet i villaen skal deles, og hun frygter for, hvilket humør hendes eksmand er i. Jannie er i hopla. Hun føler, at hun har lagt skilsmissen bag sig, og er nu klar til at gøre noget godt for sig selv. Hun vil tage kampen op mod de mange ekstra kilo, hun har taget på i hendes voldelige ægteskab.

  • S02E03 Episode 3

    I Nyskilt tager Henriette til psykolog. Hun har brug for at få styr på sine følelser efter en smertefuld skilsmisse. Hendes eksmand har snart fødselsdag, og hun er i tvivl om, hun skal sende ham en sød besked. Laila skal for første gang deltage i et radioprogram, hvor hun skal fortælle om sin skilsmisse. På Østerbro sidder Katrine helt alene hjemme. Datteren Vega skal for første gang være væk i flere uger, og det bliver hårdt for Katrine. Heidi har søgt Kommunen om hjælp til en lejlighed, og i dag får hun svar.

  • S02E04 Episode 4

    I Nyskilt er vi med Henriette i byen i Slagelse. Hun har fået et job som bartender, og hun glæder sig til at møde en masse nye mennesker. Katrine har sendt datteren på ferie hos ekskæresten Marie og er på vej til Roskilde Festival. Der skal hun mødes med en sød pige, hun er begyndt at date. I Næstved får Jannie sin sag for, når hendes personlig træner sender hende ud på en løbetur på en kilometer. Laila skal ud at holde et foredrag for en herreloge, og der skal øves på showet.

  • S02E05 Episode 5

    I Nyskilt har Vivis eksmand brudt endnu en aftale. Det betyder, at Vivi nu ikke længere får børnepenge. I forvejen er Vivis økonomi stram, da hun på grund af skilsmissen er sygemeldt fra sit job som dagplejer. Heidi skal spørge sin far om økonomisk hjælp til en ny lejlighed, og så er hun nødt til at fortælle sin yngste datter, at hun ikke kan flytte med sin mor. I Næstved har Jannie haft en hård uge, hvor hun har skændtes med sin eksmand. I dag skal hun op til en sidste og afgørende eksamen inden sommerferien, men hun har ikke haft tid til at forberede sig og frygter det værste. Laila rider på en bølge af succes. I aften skal hun sidde med i et panel, der skal svare på spørgsmål om 'sex og dating' og hun har sommerfugle i maven over, hvordan hun klarer sig.

  • S02E06 Episode 6

    I Nyskilt har Laila mødt en fantastisk mand, og hun er meget forelsket. Hun håber, det kan blive en ny stor kærlighed. Jannie bliver indhentet af fortiden og hendes voldelige ægteskab, da eksmanden uanmeldt dukker op foran hendes dør og vil have hende tilbage. Katrine har mødt en ny kæreste, og de skal besøge familien på Bornholm. Det er ikke uden nerver, da Katrines far og mor har haft det svært med, at Katrine har pigekærester. Så er dagen kommet, hvor Vivi skal underskrive sine skilsmissepapirer, men det giver nogle problemer, og hun får hjælp af vennen Pede, der er venindens eksmand. I Slagelse tager Henriette afsked med sin elskede brudekjole. Det er på tide at komme videre.

  • S02E07 Episode 7

    I Nyskilt skal Henriette på date med Johnny. Efter en række mislykkede dates håber hun på en hyggelig aften med Johnny, og alt tegner godt. Katrine skal overtage lejligheden, hun har boet i sammen med ekskonen, men det kræver, at banken godkender et nyt lån, så hun håber på det bedste. I Ishøj flytter Heidi ud af villaen, men inden da sætter hun et stort punktum ved skilsmissen ved at brænde alle bryllupsbillederne af. Hos Laila er det sommerferietid, og økonomien rækker ikke til en chartertur med børnene, så hun tager i sommerhus med sin tidligere svigerfar.

  • S02E08 Episode 8

    I Nyskilt finder Henriette en alternativ måde at glemme sin skilsmisse på. Hun skal til krammemeditation. Det er noget helt nyt, og Henriette ser frem til at blive krammet. Jannie har haft nogle hårde uger, hvor hun har skændes med Casper, så hun er gået helt i stå med træningen. I dag skal hun mødes med sin personlige træner, og hun ved godt, at planen om at tabe sig 1 kg om ugen ikke har holdt. Heidi har sat et møde op med Københavns Retshjælp. Hun håber, at de kan hjælpe med at se på hendes skilsmissesag igen. Hun føler ikke, hun er blevet retfærdigt behandlet af sin eksmand. Vivi modtager endelig sine skilsmissepapirer og begynder at se lyst på livet. Nu vil hun have et job.

  • S02E09 Episode 9

    I Nyskilt er Laila til ringriderfest i Sønderjylland. Hun fester med sine gamle klassekammerater, men hun kan alligevel ikke helt få den svenske mand, hun dater, ud af hovedet. Katrine frygter, at hun er sprunget for hurtigt ind i det nye forhold med Kamilla, og hun bliver i tvivl om arrene og sårene fra skilsmissen ikke er blevet bearbejdet ordentlig. Heidi får en snak med sin mor om det mislykkede ægteskab. Moren har sine meninger om, hvad hun har set i Heidis ægteskab, og tiden er kommet til at få talt ud om det. Henriette tager ud med sine nye kollegaer fra bartender-jobbet, og hun finder for alvor mod til at komme videre fra ægteskabet med Dennis.

  • S02E10 Episode 10

    I sæsonens sidste afsnit frygter Vivi for den retssag, hun langt om længe skal igennem med sin eksmand. Retten skal afgøre hvem, der skal have bopælsadressen over deres søn. Heidi rejser til Venedig for at fejre sin 50-års fødselsdag. Igennem det 20-årige ægteskab måtte Heidi altid tilpasse sig efter mandens karriere. I Venedig skal det kun handle om Heidi. To år efter skilsmissen med Casper har Jannie endelig fundet sin drømmemand, Simon, som hun kan forestille sig at starte forfra med. Laila føler sig ikke prioriteret af den svenske mand, hun har datet igennem det sidste stykke tid, og hun giver derfor svenskeren et ultimatum.