All Seasons

Season 1

  • S01E01 Aflevering 1 Irene Moors

    • October 22, 2016
    • SBS 6

    Onze talenten, Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol, gaan zonder centen op pad en leveren vlak voor vertrek hun portemonnee in. Ze gaan, samen met een gast-BN’er, ontdekken hoe het is om gedropt te worden op een andere plek in de wereld. Lukt het hen om drie dagen te overleven zonder geld? In het buitenland, waar hun bekendheid niet bestaat, moeten Nick, Simon en Kees terugvallen op hun talenten om zeker te zijn van een slaapplek en eten. In elke aflevering gaan de drie mannen met een nieuwe gast de uitdaging aan. Wie deze gast is blijft een verrassing tot dat ze op het vliegveld staan. Op het vliegveld leveren Nick, Simon, Kees en de gast-BN’er al hun geld in en start het avontuur. Hoe is het om gedropt te worden in Estland zonder geld? In deze aflevering gaan Nick, Simon en Kees samen met Irene Moors deze uitdaging aan. Kunnen ze hun talenten gebruiken om te overleven?

  • S01E02 Aflevering 2 Alexander Pechtold

    • October 29, 2016
    • SBS 6

    Onze talenten, Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol, gaan zonder centen op pad en leveren vlak voor vertrek hun portemonnee in. Ze gaan, samen met een gast-BN’er, ontdekken hoe het is om gedropt te worden op een andere plek in de wereld. Lukt het hen om drie dagen te overleven zonder geld? In het buitenland, waar hun bekendheid niet bestaat, moeten Nick, Simon en Kees terugvallen op hun talenten om zeker te zijn van een slaapplek en eten. In elke aflevering gaan de drie mannen met een nieuwe gast de uitdaging aan. Wie deze gast is blijft een verrassing tot dat ze op het vliegveld staan. Op het vliegveld leveren Nick, Simon, Kees en de gast-BN’er al hun geld in en start het avontuur. Hoe is het om gedropt te worden in Hongarije zonder geld? In deze aflevering gaan Nick, Simon en Kees samen met Alexander Pechtold deze uitdaging aan. Kunnen ze hun talenten gebruiken om te overleven?

  • S01E03 Aflevering 3 Nicolette van Dam

    • November 5, 2016
    • SBS 6

    Onze talenten, Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol, gaan zonder centen op pad en leveren vlak voor vertrek hun portemonnee in. Ze gaan, samen met een gast-BN’er, ontdekken hoe het is om gedropt te worden op een andere plek in de wereld. Lukt het hen om drie dagen te overleven zonder geld? In het buitenland, waar hun bekendheid niet bestaat, moeten Nick, Simon en Kees terugvallen op hun talenten om zeker te zijn van een slaapplek en eten. In elke aflevering gaan de drie mannen met een nieuwe gast de uitdaging aan. Wie deze gast is blijft een verrassing tot dat ze op het vliegveld staan. Op het vliegveld leveren Nick, Simon, Kees en de gast-BN’er al hun geld in en start het avontuur.

  • S01E04 Aflevering 4 Jamai Loman

    • November 12, 2016
    • SBS 6

    Onze talenten, Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol, gaan zonder centen op pad en leveren vlak voor vertrek hun portemonnee in. Ze gaan, samen met een gast-BN’er, ontdekken hoe het is om gedropt te worden op een andere plek in de wereld. Lukt het hen om drie dagen te overleven zonder geld? In het buitenland, waar hun bekendheid niet bestaat, moeten Nick, Simon en Kees terugvallen op hun talenten om zeker te zijn van een slaapplek en eten. In elke aflevering gaan de drie mannen met een nieuwe gast de uitdaging aan. Wie deze gast is blijft een verrassing tot dat ze op het vliegveld staan. Op het vliegveld leveren Nick, Simon, Kees en de gast-BN’er al hun geld in en start het avontuur. Hoe is het om gedropt te worden in Reykjavik zonder geld? Nick, Simon en Kees gaan samen met Jamai Loman deze uitdaging aan. Kunnen ze hun talenten gebruiken om te overleven?

  • S01E05 Aflevering 5 Jelka van Houten

    • November 19, 2016
    • SBS 6

    Onze talenten, Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol, gaan zonder centen op pad en leveren vlak voor vertrek hun portemonnee in. Ze gaan, samen met een gast-BN’er, ontdekken hoe het is om gedropt te worden op een andere plek in de wereld. Lukt het hen om drie dagen te overleven zonder geld? In het buitenland, waar hun bekendheid niet bestaat, moeten Nick, Simon en Kees terugvallen op hun talenten om zeker te zijn van een slaapplek en eten. In elke aflevering gaan de drie mannen met een nieuwe gast de uitdaging aan. Wie deze gast is blijft een verrassing tot dat ze op het vliegveld staan. Op het vliegveld leveren Nick, Simon, Kees en de gast-BN’er al hun geld in en start het avontuur. Hoe is het om gedropt te worden in Moskou zonder geld? Nick, Simon en Kees gaan samen met Jelka van Houten deze uitdaging aan. Kunnen ze hun talenten gebruiken om te overleven?

  • S01E06 Aflevering 6 Nicolien Sauerbreij

    • November 26, 2016
    • SBS 6

    Onze talenten, Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol, gaan zonder centen op pad en leveren vlak voor vertrek hun portemonnee in. Ze gaan, samen met een gast-BN’er, ontdekken hoe het is om gedropt te worden op een andere plek in de wereld. Lukt het hen om drie dagen te overleven zonder geld? In het buitenland, waar hun bekendheid niet bestaat, moeten Nick, Simon en Kees terugvallen op hun talenten om zeker te zijn van een slaapplek en eten. In elke aflevering gaan de drie mannen met een nieuwe gast de uitdaging aan. Wie deze gast is blijft een verrassing tot dat ze op het vliegveld staan. Op het vliegveld leveren Nick, Simon, Kees en de gast-BN’er al hun geld in en start het avontuur. Hoe is het om gedropt te worden in Tel Aviv zonder geld? Nick, Simon en Kees gaan samen met Nicolien Sauerbreij deze uitdaging aan. Kunnen ze hun talenten gebruiken om te overleven?

  • S01E07 Aflevering 7 Heleen van Royen

    • December 3, 2016
    • SBS 6

    Onze talenten, Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol, gaan zonder centen op pad en leveren vlak voor vertrek hun portemonnee in. Ze gaan, samen met een gast-BN’er, ontdekken hoe het is om gedropt te worden op een andere plek in de wereld. Lukt het hen om drie dagen te overleven zonder geld? In het buitenland, waar hun bekendheid niet bestaat, moeten Nick, Simon en Kees terugvallen op hun talenten om zeker te zijn van een slaapplek en eten. In elke aflevering gaan de drie mannen met een nieuwe gast de uitdaging aan. Wie deze gast is blijft een verrassing tot dat ze op het vliegveld staan. Op het vliegveld leveren Nick, Simon, Kees en de gast-BN’er al hun geld in en start het avontuur. Hoe is het om gedropt te worden in Zuid-Korea zonder geld? Nick, Simon en Kees gaan samen met Heleen van Royen deze uitdaging aan. Kunnen ze hun talenten gebruiken om te overleven?

  • S01E08 Aflevering 8 Roel van Velzen

    • December 10, 2016
    • SBS 6

    Onze talenten, Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol, gaan zonder centen op pad en leveren vlak voor vertrek hun portemonnee in. Ze gaan, samen met een gast-BN’er, ontdekken hoe het is om gedropt te worden op een andere plek in de wereld. Lukt het hen om drie dagen te overleven zonder geld? In het buitenland, waar hun bekendheid niet bestaat, moeten Nick, Simon en Kees terugvallen op hun talenten om zeker te zijn van een slaapplek en eten. In elke aflevering gaan de drie mannen met een nieuwe gast de uitdaging aan. Wie deze gast is blijft een verrassing tot dat ze op het vliegveld staan. Op het vliegveld leveren Nick, Simon, Kees en de gast-BN’er al hun geld in en start het avontuur. Hoe is het om gedropt te worden in Oman zonder geld? Nick, Simon en Kees gaan samen met Roel van Velzen deze uitdaging aan. Kunnen ze hun talenten gebruiken om te overleven?

Season 2

  • S02E01 Aflevering 1 Herman den Blijker

    • October 24, 2017
    • SBS 6

    Onze talenten, Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol, gaan zonder centen op pad en leveren vlak voor vertrek hun portemonnee in. Ze gaan, samen met een gast-BN’er, ontdekken hoe het is om gedropt te worden op een andere plek in de wereld. Lukt het hen om drie dagen te overleven zonder geld? In het buitenland, waar hun bekendheid niet bestaat, moeten Nick, Simon en Kees terugvallen op hun talenten om zeker te zijn van een slaapplek en eten. In elke aflevering gaan de drie mannen met een nieuwe gast de uitdaging aan. Wie deze gast is blijft een verrassing tot dat ze op het vliegveld staan. Op het vliegveld leveren Nick, Simon, Kees en de gast-BN’er al hun geld in en start het avontuur. In deze aflevering moeten Nick, Simon en Kees samen met tv-kok Herman den Blijker zonder geld zien te overleven in de Schotse hoofdstad Edinburgh. In een Westerse stad lijkt het makkelijk om aan een baantje te komen, maar dat valt nog vies tegen… Tot de mannen hun eigen verdienmodel bedenken.

  • S02E02 Aflevering 2 Kim-Lian vd Meij

    • October 31, 2017
    • SBS 6

    Onze talenten, Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol, gaan zonder centen op pad en leveren vlak voor vertrek hun portemonnee in. Ze gaan, samen met een gast-BN’er, ontdekken hoe het is om gedropt te worden op een andere plek in de wereld. Lukt het hen om drie dagen te overleven zonder geld? In het buitenland, waar hun bekendheid niet bestaat, moeten Nick, Simon en Kees terugvallen op hun talenten om zeker te zijn van een slaapplek en eten. In elke aflevering gaan de drie mannen met een nieuwe gast de uitdaging aan. Wie deze gast is blijft een verrassing tot dat ze op het vliegveld staan. Op het vliegveld leveren Nick, Simon, Kees en de gast-BN’er al hun geld in en start het avontuur. Samen met televisievriendin Kim-Lian reist het drietal Nick, Simon en Kees naar de hoofdstad van Servië: Belgrado. De lokale bewoners hebben bijzondere banen voor ze in petto, waarbij ze niet helemaal schoon blijven.

  • S02E03 Aflevering 3 Jennifer Hoffman

    • November 7, 2017
    • SBS 6

    Onze talenten, Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol, gaan zonder centen op pad en leveren vlak voor vertrek hun portemonnee in. Ze gaan, samen met een gast-BN’er, ontdekken hoe het is om gedropt te worden op een andere plek in de wereld. Lukt het hen om drie dagen te overleven zonder geld? In het buitenland, waar hun bekendheid niet bestaat, moeten Nick, Simon en Kees terugvallen op hun talenten om zeker te zijn van een slaapplek en eten. In elke aflevering gaan de drie mannen met een nieuwe gast de uitdaging aan. Wie deze gast is blijft een verrassing tot dat ze op het vliegveld staan. Op het vliegveld leveren Nick, Simon, Kees en de gast-BN’er al hun geld in en start het avontuur. Nick, Simon en Kees worden samen met Jennifer Hoffman gedropt tussen de wolkenkrabbers van Panama: hét belastingparadijs. Hoe is het om in deze bloedhete wereldstad te overleven? En hoe komt de groep ineens in de jungle terecht?

  • S02E04 Aflevering 4 Leontine Borsato

    • November 21, 2017
    • SBS 6

    Athene - Leontine Borsato: Hoe is het om zonder geld naar Griekenland te gaan, een land dat nog steeds in een diepe crisis zit?

  • S02E05 Aflevering 5 Tygo Gernandt

    • November 28, 2017
    • SBS 6

    Ljubljana - Tygo Gernandt: Samen met acteur Tygo Gernandt reizen Nick, Simon en Kees af naar een van de onbekendste hoofdsteden van Europa; Ljubljana.

  • S02E06 Aflevering 6 Carolien Borgers

    • December 5, 2017
    • SBS 6

    Madrid - Carolien Borgers: Nick, Simon en Kees gaan zonder geld, maar mét Carolien Borgers naar Madrid. Het land komt net uit de crisis, dus komen ze wel aan een baantje?

  • S02E07 Aflevering 7 Naomi van As

    • December 12, 2017
    • SBS 6

    Warschau - Naomi van As: Samen met de koningin van het hockey, Naomi van As, reizen Nick, Simon en Kees af naar Warschau. Hoe gaan ze in deze Poolse hoofdstad overleven met het slechte weer.

  • S02E08 Aflevering 8 Bobbi Eden

    • December 19, 2017
    • SBS 6

    Bogotá - Bobbi Eden: Samen met Bobbi Eden reizen Nick, Simon & Kees af naar de hoofdstad van Colombia: Bogotá. Een spannende bestemming, zeker zonder geld, en de baantjes liggen er ook niet voor het oprapen.