Home / Series / Lige over grænsen / Aired Order /

All Seasons

Season 1

  • S01E01 Ny Pool til Casper

    • April 25, 2017

    Vi følger Casper i sit hjem, mens han overvejer, hvordan han skal få penge til sin absurd dyre nye pool. En unik mulighed byder sig for vores kære ven, og den kan han selvfølgelig ikke sige nej til. Mon Annie skal med i poolen?

  • S01E02 Den pebrede ende

    Casper tager gennem det ganske danske land mod grænselandet, hvor han har landet et luksusjob hos Fleggaard. Men hvad venter der ham hos grænsen? Fly, både, biler og luksus? Eller får han sig en slem overraskelse.

  • S01E03 Baby King Kong

    Kontrakten skal underskrives, men til Caspers store ærgelse er det ikke luksusbåde og biler, som han skal sælge. Er det for sent at bakke ud, eller kan CC se sig selv på bunden af en øldåse eller som baby king kong på trailertilbudene?

  • S01E04 Fetterleins Agurkesalat

    Casper bliver vist rundt i butikken af Kimmie som Casper tror er erhvervspraktikant. Hun spørger om han vil optræde til deres jubilæumsfest, men Casper afviser blankt! Pludselig opdager Casper Frederik Fetterlein, som er nede for at handle. Han har et problem: At man kun må købe seks agurkesalater per mand. Fleggaard-direktøren inviterer Casper til en event. Først tror Casper, at det er fest på Ibiza, dernæst en tur til Vegas. Men til Caspers store overraskelse er det bare ølsmagning hjemme hos direktøren.

  • S01E05 Arvingen

    Casper skal til ølsmagning hos chefen i Fleggaard, men han gider virkelig ikke. Da det viser sig at chefens hus har havudsigt, elevator og er meget større end Caspers, genvinder han pludselig respekten for chefen. Casper bliver forbløffet over hvor dyre øllene til ølsmagningen er. Han mener selv, at han har godt styr på niche-øl. Da det går op for Casper, at øllene bare er billige øl, og at de bliver drukket af almindelige mennesker, mister han interessen. Chefen præsenterer Kimmie, og det viser sig, at hun er datter og hovedarving til hele koncernen. Yderst interessant for Casper, der pludselig finder Kimmie attraktiv.

  • S01E06 Barnedåben