Første program undersøger, hvordan det kunne gå så galt, at store dele af den danske presse hængte en uskyldig mand ud for drabet på en ung pige i Herning. Jan Linholt Mikkelsen blev udstillet med ansigt og navn på Ekstra Bladets forside og Holstebro Struer Dagblad gik så langt som til at konstatere, at pigen havde været i Jan Linholt Mikkelsens lejlighed, selvom det viste sig at være forkert. Hvilke konsekvenser har det, når jagten på en forside overskygger god presseetik?
Andet program handler om den lille virksomhed 'Ecobaby', der blev beskyldt for at have hormonforstyrrende stoffer i sine produkter. Men beskyldningen byggede på en fejl, og selvom laboratoriet, der havde foretaget undersøgelserne, trak testen tilbage, inden Søndagsavisens deadline, valgte avisen alligevel at køre historien som en forside. Detektor redaktionen følger, hvordan den fejlagtige historie fik store konsekvenser for den lille virksomhed.
Program tre handler om Naser Khader, der i valgkampen 2007 i Se og Hør blev beskyldt for at have bestilt sort arbejde. Se og Hør benyttede sig af anonyme kilder og udokumenterede påstande. Ugebladet har senere bragt et dementi, om at Khader bevidst skulle have benyttet sort arbejdskraft. Selv mener Naser Khader, at han tabte valget pga. artiklerne. Igen stiller Thomas Buch Andersen spørgsmålet: Hvilke konsekvenser har det, når jagten på en forside overskygger kildekritik eller presseetik?
Det femte og sidste program omhandler Henrik Gade Jensen, der i 2003 blev hængt ud for at have Nazist-forbindelser i dagbladet information. TV2 fulgte op på historien, og det tilsammen betød, at Gade Jensen måtte forlade sit job som rådgiver i Fogh-regeringen. Programmet undersøger processen og hvilke konsekvenser, det kan få at blive beskyldt i offentlighedens søgelys.