Home / Series / Pysselskogen / Aired Order /

All Seasons

Season 1

Season 6

  • S06E03 Pingvin

    Jenny är både pyssel- och leksugen och kommer på ett sätt att kombinera de båda. När Ida och Mimmi kommer har Jenny förberett för att leka charader. Lappen bestämmer dagens pyssel! Men vad är det egentligen Jenny föreställer? Är det en säl eller är det möjligen en pingvin?

  • S06E06 Sjöodjur

    Jenny har hört att det ska finnas ett sjöodjur i en sjö nära kojan. Hon bestämmer sig för att spana efter det. Men hur ser ett sjöodjur egentligen ut? Jenny får då inte syn på något utan får ge upp sin spaning. Istället pysslar Selma och Kajsa ett alldeles eget sjöodjur.

  • S06E09 Monster

    Från ingenstans dimper det ned en hemlig flaskpost i pysselkojan. Vad kan det vara? Tillsammans med Amon och Moltas öppnar Jenny och finner en inbjudan till monsterparty. Men hur ser egentligen ett monster ut? Amon och Moltas släpper lös fantasin och pysslar ett alldeles eget monster.

  • S06E12 Utomjordning

    Jenny har hittat en pinne med mystiska spår. Vad kan det vara för något? Det är inte spår av något djur som Jenny känner till. Tillsammans med Tea och Sofia funderar Jenny på vem som kan ha gjort spåren. Tänk om det är en utomjording?