Home / Series / Koning van de Maas / Aired Order /

All Seasons

Season 1

  • S01E01 Aflevering 1

    • March 30, 2008

    Jaap vindt dat het tijd is om zoon JJ meer bij het bedrijf te betrekken en organiseert een feestelijke borrel om dit te vieren. Maar JJ ziet helemaal geen toekomst voor zichzelf in een bedrijf met zijn veel te autoritaire vader. JJ wil zijn eigen levenspad kiezen, en een eigen bedrijf beginnen samen met zijn vriend Aziz. Het moment is aangebroken om dit zijn vader te vertellen. Dochter Bobby heeft voor de zoveelste keer geld nodig en klopt bij haar vader aan. Volgens Jaap wordt het tijd dat Bobby een bijbaantje zoekt. Bemoeizuchtig als hij is, besluit Jaap een baantje regelen voor zijn dochter. Hij vraagt Nellie, de café-eigenaresse van Chez Nellie, Bobby aan te nemen. Nellie kan Jaap echter niet luchten of zien, en is het hier niet mee eens. Een dochter van 'De Koning' komt er bij haar niet in. Maar Jaap geeft niet zonder slag of stoot op...

  • S01E02 Aflevering 2

    • April 6, 2008

    Jaap en JJ hebben ruzie omdat JJ, samen met goede vriend Aziz, nu toch echt zijn eigen weg in wil gaan. Bobbie kan dit niet aanzien. Zal het haar lukken om Jaap weer met JJ te verzoenen? En wat is dat voor geheimzinnige ontmoeting tussen Jaap en Sonja, het liefje van zoon JJ? In café Nellie verschijnt een man die het café ombouwt tot luxe snackbar. Nellie is in alle staten. Laat ze zich wegjagen door deze ongenode gast? En zal het Jaap lukken om Bobbie aan het baantje te helpen dat hij wel voor haar ziet zitten?

  • S01E03 Aflevering 3

    • April 13, 2008

    JJ en Aziz hebben het moeilijk om hun nieuwe parlevinkersbedrijfje van de grond te krijgen, waarbij ze een vreemde ontmoeting hebben met een paar herdershonden. JJ vermoedt dat zijn vader Jaap hem tegen probeert te werken. Maar zoiets zou Jaap toch nooit doen! En wat voor rare vrienden houdt hun nieuwste personeelslid Tica er op na? Intussen probeert Bobbie vrienden te worden met Nellie, die onverwacht bezoek krijgt van iemand die ze al een hele tijd heel erg miste. Jaap is intussen niet meer te volgen: nu wil hij juist weer niet dat Bobbie bij Nellie werkt, wat is hier allemaal aan de hand?

  • S01E04 Aflevering 4

    • April 20, 2008

    JJ en Aziz vinden een locatie voor hun nieuwe bedrijf. Is de kans voor Jaap nu verkeken om JJ in zijn imperium in te lijven? Nellies leven gaat niet over rozen; niet alleen haar liefdesperikelen lijken nogal gecompliceerd, ook haar zaken gaan niet zoals ze wil. Zal ze haar zo dierbare café kwijtraken? En Bobbie begint vragen te stellen: waar kennen Jaap en Nellie elkaar eigenlijk van? En wat is er tussen hen gebeurd? Ze lijken nogal wat meegemaakt te hebben samen.

  • S01E05 Aflevering 5

    • April 27, 2008

    Jaap krijgt ruzie met zo'n beetje iedereen in zijn omgeving. Heeft hij zijn zaakjes nog wel onder controle? JJ en Aziz maken hun eerste proefritje per boot en dan.... gebeurt er iets eigenaardigs met een anker. Bobbie blijft zich bezighouden met het verleden: heeft Nellie misschien haar moeder ook gekend, omdat ze Jaap al zo lang kent? Antwoorden krijgt ze niet, ook niet van Jaap. Wat is het grote geheim dat ze voor Bobbie verborgen proberen te houden? Ook tussen JJ en Sonja loopt het allemaal niet zo vlotjes. Betekent dit het einde van hun mooie liefdesverhouding?

  • S01E06 Aflevering 6

    • May 4, 2008

    Delivery, het kersverse bedrijfje van JJ en Aziz lijkt ondanks alle tegenwerking van Jaap dan toch echt van start te gaan. Dit drijft Jaap tot razernij. Is dit voorgoed het einde van de mooie verstandhouding die vader en zoon ooit hadden? En wat heeft Jaap toch tegen Tica, het nieuwe personeelslid van JJ en Aziz? Heeft haar duistere vriendschap met Sjoerd echt iets met drugs te maken? Bobbie en Daniël, Nellies zoon, kunnen het wel heel erg goed met elkaar vinden. Waarom reageren Nellie en Jaap zo heftig op deze prille romantiek? En wat doet Willemijn, de assistente van Jaap, toch steeds in het café? Het is Bobbie meer dan duidelijk dat ze er niet gezellig voor een neutje verschijnt...

  • S01E07 Aflevering 7

    • May 11, 2008

    Tica zit flink in de penarie en Aziz vertrouwt haar niet meer. Heeft Jaap gelijk en is zij een bedreiging voor JJ en Aziz? Of is het Jaap die het de jongens onmogelijk maakt om een succes te maken van hun nieuwe bedrijfje? Hoe dan ook, alle problemen lijken een wig te drijven tussen goede vrienden JJ en Aziz. Nellie heeft financiële zorgen. Bobbie begrijpt hier niets van en onderneemt actie; haar vader kan het café toch gewoon aan Nellie verkopen? Jaap krijgt hier de zenuwen van. Kan hij voorkomen dat Bobbie erachter komt wat er allemaal speelt tussen hem en Nellie?

  • S01E08 Aflevering 8

    • May 18, 2008

    Bobbie is niet te stuiten. Ze moet en zal erachter komen wat er in het verleden gebeurd is. Jaap zou Jaap niet zijn als hij dit niet zou proberen te saboteren. Zal Bobbie bij de geheimzinnige vrouw die ze opbelt, meer te weten komen? Verder krijgt JJ de schrik van zijn leven als hij gearresteerd wordt. Wat heeft hij op zijn kerfstok? Ook wordt er gezoend en gebroken in deze aflevering. Wie krijgt wie en wie laat wie in de steek? Tot slot lijkt Jaap steeds meer de controle over zijn kinderen te verliezen...

  • S01E09 Aflevering 9

    • May 25, 2008

    Het lijkt alsof Jaap JJ met rust laat, maar dan wordt er opeens iemand vermoord. Wie laat in deze aflevering het leven en heeft Jaap hier iets mee te maken? Nellie maakt zich intussen ook zorgen om Bobbies gespit in het verleden. Wat heeft Nellie nou weer te verbergen? En waarom wil die Chinese vrouw Bobbie plotseling niet meer te woord staan?

  • S01E10 Aflevering 10

    • June 1, 2008

    JJ beschuldigt zijn vader van moord. Dit laat Jaap niet op zich zitten. Is hij echt onschuldig? Bobbie praat met de vroedvrouw die haar op de wereld heeft geholpen en ontdekt dat zij een heel ander verhaal vertelt dan haar vader. Bobbie wil het niet geloven, maar als Nellie dan ook nog het een en ander loslaat over haar moeder... En Nellie krijgt bezoek van een Deutsche Schöne. Hoeveel vriendinnetjes heeft Nellie eigenlijk?

  • S01E11 Aflevering 11

    • June 8, 2008

    JJ ziet in wat voor grove fout hij heeft gemaakt. Komt het ooit nog goed tussen hem en zijn vader? Aziz maakt zich ernstige zorgen over de toekomst van Delivery. Lukt het hem JJ de ernst van de situatie duidelijk te maken?   Aziz neemt ondertussen een financieel adviseur in de arm maar deze blijkt ook weer een connectie met Jaap te hebben. Jaap is teleurgesteld als hij denkt eindelijk iets goed te doen voor zijn dochter. Ondertussen bedenken Bobbie, Daniel en Li-Qin een plan om onder de bemoeizucht van hun ouders uit te komen.

  • S01E12 Aflevering 12

    • June 15, 2008

    Willemijn lijkt het voor het eerst oneens te zijn met Jaap. Ze vindt dat hij niet goed met zijn kinderen omgaat. Hoe heeft Jaap dit voor elkaar gekregen? Het was toch weer goed met JJ? Waar is hij toch mee bezig... Jaap voelt zich opnieuw verraden, nu door haar. Eindelijk heeft Bobbie haar moeder gevonden. Jaap lijkt het goed op te nemen, maar is dat wel echt zo? Waarom begint Bobbie te twijfelen of ze haar moeder wel wil ontmoeten? En waarom wil JJ stoppen met Delivery? Kan Aziz hem tegenhouden?

  • S01E13 Aflevering 13

    • June 22, 2008

    Waarin JJ en Willemijn een geheime ontmoeting hebben en het niet zo goed lijkt te gaan met Jaap. Wat zijn JJ en Willemijn van plan? En wat is er mis met taaie, onoverwinnelijke Jaap? Bobbie heeft eindelijk een ontmoeting met haar moeder. Waarom voelt ze zich er hierna zo eigenaardig over? Dat blijkt als ze bij een tweede ontmoeting JJ meebrengt... Nellie onthult eindelijk de geheimen van vroeger. Wat is er tussen haar en Jaap gebeurd? Waarom zijn Daniel en Bobbie zo geschokt na haar verhaal? En wat overkomt Jaap?