Home / Series / Sexy Business / Aired Order /

All Seasons

Season 1

  • S01E01 Afsnit 1

    • March 31, 2016
    • TV3 (DK)

    I Sexy Business – Det frække Danmark kommer vi med på anderledes job hvor sjove, frække og ublufærdige danskere optræder i lækkert lingeri til pirrende shows. Eventbureauejeren Jessica Sky holder en audition for at finde en ny naturlig stripper og bliver overrasket af et ildshow. Kongen af dansk burlesque Tinus har inviteret en flok usmidige danske kvinder indenfor i sin ekstravangante bohemelejlighed til en lektion i forførelse. Glamourmodelen Misjka skal have taget en fræk billedserie, mens hun slanger sig om en polestang, men Misjkas bagdel viser sig at være … en bagdel. Danmarks mest erfarne mandestripper Daniel skal ud med sit helt nye hjemmesyede Elviskostume for allerførste gang til en gymnasiefest, hvor hans scene hurtigt bliver fyldt med letpåklædte berusede gymnasiepiger.

  • S01E02 Afsnit 2

    • April 7, 2016
    • TV3 (DK)

    Denne gang i Sexy Business skal den tidligere stripper Jessica Sky forsøge at lære sin nye stripper, hvad der skal til for at give et herreselskab en rigtig god oplevelse. Glamourmodellen Misjka skal have taget sensuelle billeder, mens hun forsøger at balancere i 18 centimer høje fetichstøvler. Pigefotografen Thomas Samsøe forsøger at holde styr på 20 eventpiger til en playboyfest, hvor Thomas er hyret til at skabe en fræk fest. Mandestripperen Daniel har taget sit sikre hit – brandmandskostumet - på til et job på Damhuskroen, men trods den frække uniform bliver Daniel udfordret til det yderste.

  • S01E03 Afsnit 3

    • April 14, 2016
    • TV3 (DK)

    I Sexy Business skal Jessica Sky ud med to helt nye eventpiger til en meget festlig herremiddag, hvor eventpigerne både får frække opgaver og skal lege med gutterne på gulvet. Misjka har fået et noget anderledes eventjob på en bar, der viser sig at være en bodega. Så den storbarmede glamourmodel må improvisere for at få ordentlig gang i værtshusgæsterne. Stripperen Daniel forsøger at sætte en stripgruppe sammen, men de andre strippergutter skal først liiige indordne sig under den garvede italienske showmand og hans machoidéer. Burlesqueperformeren Tinus skal optræde på Rosie McGee’s for første gang. Og både stedets atmosfære, publikum og ikke mindst scenen overrasker den perfektionistiske Tinus. Pigefotografen Thomas skal tage billeder af en yndig international model, der med sit naturlige hår og utatoverede hud er meget anderledes end de danske piger, Thomas plejer at tage billeder af.

  • S01E04 Afsnit 4

    • April 21, 2016
    • TV3 (DK)

    I Sexy Business har den selvkronede burlesquekonge Tinus både kostumeprøver og danseprøver med sine danserinde, for alle detaljer skal være på plads inden et kæmpe show. Glamourmodellen Misjka er på frækt photo shoot med en anden pige, men har også sin lille søn med, og det er ikke helt nemt både at være model og mor på samme tid. Stripper Daniel skal optræde med sin nye stripgruppe for allerførste gang, men den garvede showmand bliver udfordret af de andre stripperes attitude. Pigefotografen Thomas er rejst fra Ringsted til USA for at prøve lykken med photo shoots i en særlig cowboy location langt ude i bjergene.

  • S01E05 Afsnit 5

    • April 28, 2016
    • TV3 (DK)

    I Sexy Business skal glamourmodellen Misjka have taget billeder højt til hest i tre graders kulde og oven i købet i en langt mere kunstnerisk genre, end hun er vandt til. Burlesqueperformeren Tinus skal optræde på Store Vega i København i et kæmpe fjerkostume, som han har store problemer med at få fragtet både ind og op på Vegas scene. Stripperen Daniel er blevet hyret til at fyre op under en privat damefest i Næstved, hvor Daniel håber at begejstre det kvindelige publikum med sit latinstripnummer. Pigefotografen Thomas har arrangeret et stort anlagt photo shoot i USA, hvor Thomas håber at få eksklusive forsidebilleder af lækre amerikanermodeller.

  • S01E06 Afsnit 6

    • May 5, 2016
    • TV3 (DK)

    I sæsonafslutningen på Sexy Business stiller Stripperen Daniel op til DM i strip. Daniel har ikke sovet i flere dage af nervøsitet og har i flere måneder trænet for at gøre sig klar til kampen om den eftertragtede titel som Danmarks bedste mandestripper. Glamourmodellen Misjka kommer på en meget hård opgave, da hun skal have taget familiebillede med både sin linseforskrækkede kæreste, sin treårige søn og deres livlige hund. Eventbureauejeren Jessica Sky skal have taget billeder af alle sine lækre eventpiger, hvor flere af dem har et meget afslappet forhold til Jessicas tidsplan. Pigefotografen Thomas holder modelcasting i USA, men til Thomas store frustration kommer der kun én model med erfaring.