Home / Series / Ne daj se, Floki! / Aired Order /

All Seasons

Season 1

  • S01E01 Operacija Svinjska noga

    • January 1, 1985

    Floki razmišlja o svim stanarima novogradnje, pa tako upoznajemo likove koji će se pojavljivati u seriji, i procjenjuje da su mu najveće šanse kod bračnog para s djetetom, koji često odlazi na selo. Dječak je ondje na magnetofon snimio svinjsko roktanje, jer želi naučiti jezik svinja. Kad on navečer i noću "uči" uz magnetofon, susjedi misle da njegovi u stanu drže svinju i počnu sukobi i svađe. Roditelji, pak, misle da je dječak bolestan i zovu liječnika, ali dječak i liječnik ubrzo nalaze zajednički jezik, čim počnu govoriti na - svinjskom.

  • S01E02 Svinjski duhovi

    • January 1, 1985

    Iz Jurine sobe roditelji čuju roktanje, jer Jura kriomice "uči" svinjski jezik s magnetofona. Misleći da je Jura bolestan, roditelji zovu doktora, ali dječak i doktor ubrzo pronalaze zajednički jezik. Susjed Francek također čuje roktanje i misli da susjedi drže u stanu svinju, pa najavljuje tužbu. Pjesnik na balkonu pronalazi napravu kojom je Francek ometao susjedima gledanje TV programa i misli da je to pakleni stroj. Među stanarima nastaju sve veće komplikacije, a Floki očekuje bolje dane, svjestan činjenice da bi on, kad bi se pitao dječak, već bio u stanu.

  • S01E03 Škandal

    • January 1, 1985

    Nakon roktanja, u novogradnji se čulo i mukanje krave. Jurina mama čak je i vidjela kravu i onesvijestila se, uvjerena da je to priviđenje. Jurini roditelji i susjed Francek našli su se na sudu, ali svi ostali susjedi svjedoče da Jurini u stanu ne drže svinju. Nakon suđenja kod Jure se na veliko slavi pobjeda na sudu. Zahvaljujući slavlju, Jura dobije dopuštenje da dovede Flokija u stan. Pojavljuje se i djed sa sela s vrećom u kojoj se nalazi veliko iznenađenje.

  • S01E04 Kuća užasa

    • January 1, 1985

    Floki se boji da će morati napustiti Jurin stan kad djed ode na selo, a u novogradnju polako pristižu i druge životinje. Prvo Francek dovodi kozu, pjesnik drži u stanu piliće i vježba male patke, a Đuro u podrumu skriva pravu kravu. Stvari su se u novogradnji vrlo zakomplicirale, ali djed pronalazi rješenje - životinje treba vratiti na selo. A što će biti sa mnom - zamislio se Floki. On bi bio najsretniji da ostane kod Jure.

  • S01E05 O tempora, o mojles

    • January 1, 1985

    Nakon mnogo svađa, razmirica, pa čak i sudskih rasprava, zahvaljujući životinjama, stanari novogradnje se pomire. Svi zajedno idu k djedu na selo, naravno sa životinjama, zahvaljujući kojima su se tamo ne samo pomirili nego i zbližili. Floki je sretan, jer se vraća s Jurom u grad. Postao je kućni pas! Kad se stanari vrate bez životinja u svoju zgradu, čeka ih veliko iznenađenje...