Home / Series / Backstage / Aired Order /

All Seasons

Season 1

  • S01E01 Episode 1

    • January 5, 2015

    Ulrikke er blevet smidt ud af ungdomsklubben og er nødt til at tage med sin far på arbejde. Hun får en hård velkomst af Sky, mens Noah øjeblikkeligt falder for hende. Claydermann beslutter sig for at mobbe den nye læge Sammy, så det er op til Noah at få alle til at blive gode venner.

  • S01E02 Episode 2

    • January 5, 2015

    Claydermann er I drillehumør. Han driller Ulrikke og Noah, med at de er kærester. Og da hans gamle rival Bosse Poulsen dukker op, får han Max til at mobbe Bosse. Men selv Max har en grænse for, hvad han vil være med til - og børnene får taget hævn over de voksne.

  • S01E03 Episode 3

    • January 6, 2015

    Der er krise på skadestuen. En anmelder har kaldt Claydermann for Danmarks dårligste skuespiller, og nu vil han ikke spille skuespil længere. Han ligger bare i sengen og piver. Sky er også blevet ramt af sceneskræk, netop som hun har fået en stor reklame casting. Kan Ulrikke, Noah og Max få Claydermann og Sky på ret køl igen?

  • S01E04 Episode 4

    • January 7, 2015

    Ulrikke skal være med i "Hvem vil være millionær", men Noah er den eneste, der tror på at hun vinder millionen. Alligevel vil alle have en bid af kagen, da hun vinder en masse penge. Samtidig får skadestuen en ny sponsor: et vaskepulver, der muligvis har givet Claydermann pest. Og Gaffa Torben beviser, hvor stærkt gaffa tape egentlig er.

  • S01E05 Episode 5

    • January 12, 2015

    Det er tid til den årlige melodi grand prix fest. Børnene planlægger et dansenummer til festen, men da Sky kritiserer Ulrikkes dansetrin, gider Ulrikke ikke være med i dansetruppen længere. Claydermann prøver at lære Max hvad en rigtig mand er, og bliver forfærdet da han opdager der er en bøsse på settet - den slags smitter. Claydermann bliver sat på plads og det bliver afsløret af Skadestuen gemmer på en kæmpe grand prix stjerne.

  • S01E06 Episode 6

    • January 13, 2015

    Dansk sitcom om fire børn, der hænger ud backstage på tv-serien Skadestuen. Sky er knust for hun har fået en skønhedsplet i ansigtet. Lulu vil have større bryster, og hvis ikke Niller betaler for dem finder hun en mand, der har penge til plastikbryster. Niller har som sædvanlig ingen penge og sælger alt af værdi på Skadestuen for Lulus skyld. Så det er op til Ulrikke at løse alles problemer.

  • S01E07 Episode 7

    • January 14, 2015

    Det går dårligt for Skadestuen, og tv-chefen truer med at lukke programmet hvis ikke der er 100.000 seere til dagens afsnit. Julie Zangenberg bliver hyret for at trække flere seere til - men når aldrig at spille med. Hun bliver skræmt væk af en Pudder Ullas alternative makeup og Max, der prøver at score hende. I sidste øjeblik bliver Ulrikke hevet på skærmen og bliver en kæmpe stjerne, der vender op og ned på Skadestuen.

  • S01E08 Episode 8

    • January 19, 2015

    I sidste afsnit blev Ulrikke Skadestuens nye stjerne - og nu er kendislivet gået hende til hovedet. Noah kan ikke holde den nye og smarte Coolrikke ud, og Claydermann er helt deprimeret over ikke at være showets stjerne længere. Ulrikke og Julie Zangenberg beslutter sig for at genoprette balancen på Skadestuen, og Claydermann får et strålende comeback.

  • S01E09 Episode 9

    • January 20, 2015

    Psykologen har sagt at Ulrikke er for negativ - og har givet hende besked på at opføre sig "nice". Det bliver svært for Ulrikke, da den irriterende Malou dukker op og prøver at stjæle Noah. Max og Claydermann har arvet millioner fra deres onkel i Nigeria, som de ikke vidste de havde. Claydermann brænder penge af i stor stil, indtil banken fortæller ham at han er blevet snydt og nu er fallit.

  • S01E10 Episode 10

    • January 21, 2015

    Der bliver bandet alt for meget på settet. Ulrikke indfører en bandekasse, så hvert bandeord koster en tier. Max begynder at snakke som en gammel dansk film for at undgå bøder og Claydermann må forlade settet for at komme af med bandeordene. Skadestuen får besøg af Ballonklovnen Johnny, der prøver at score Lulu. For en gang skyld mander Niller sig op og sætter klovnen på plads.

Season 2

  • S02E01 En sky for solen.

    • December 24, 2015

    Backstage er en børne-sitcom som foregår bag kulisserne på sæbeoperaen Skadestuen, hvor vi følger de fire børn Ulrikke, Sky, Max og Adrian.

  • S02E02 Noget af en gæld

    Velkommen til backstage: Backstage er en børne-sitcom som foregår bag kulisserne på sæbeoperaen Skadestuen, hvor vi følger de fire børn Ulrikke, Sky, Max og Adrian. I andet afsnit møder psykologen Bitten op på Ulrikkes fars arbejde på Skadestuen for at indkræve de 177.438 kr. Niller skylder hende. Dog finder de sammen en kreativ og overraskende løsning på problemet, som for store konsekvenser for Bittens søn Adrian.

  • S02E03 Magnetisme schmagnetisme

    Backstage er en børne-sitcom som foregår bag kulisserne på sæbeoperaen Skadestuen, hvor vi følger de fire børn Ulrikke, Sky, Max og Adrian. I tredje afsnit kæmper Ulrikke med et fysikforsøg til skolen, og ønsker ikke hjælp fra Adrian der overlegent ser til. Spørgsmålet er om hun kan klare sig uden en håndsrækning fra en mand? Max kæmper med Skys manglende timing og øver jokes, da hun skal til casting på Klovn 3.

  • S02E04 KO - PEG - NIKUS

    Backstage er en børne-sitcom som foregår bag kulisserne på sæbeoperaen Skadestuen, hvor vi følger de fire børn Ulrikke, Sky, Max og Adrian. I fjerde afsnit får Skadestuen besøg af filmstjernen Nicolaj Kopernikus. Bitten påstår, der foregår mobning backstage og tager derfor initiativ til at lave et mobbeseminar med tillidsøvelser for børnene.

  • S02E05 Practical jokes

    Backstage er en børne-sitcom som foregår bag kulisserne på sæbeoperaen Skadestuen, hvor vi følger de fire børn Ulrikke, Sky, Max og Adrian. I femte afsnit laver Claydermann en pratical joke, der får hårde konsekvenser for børnene, som beslutter sig for at tage hævn. Det er dog nemmere sagt end gjort.

  • S02E06 The Danish patient

    Backstage er en børne-sitcom som foregår bag kulisserne på sæbeoperaen Skadestuen, hvor vi følger de fire børn Ulrikke, Sky, Max og Adrian. I sjette afsnit annoncerer Niller at Skadestuen får besøg fra det store udland og at dagens afsnit derfor skal foregå på engelsk. Max og Adrian ser snittet til at tjene nogle hurtige penge og prøver at sælge de voksne en app, som skal hjælpe dem med det engelske - men det går ikke helt efter planen.

  • S02E07 Hvide løgne

    Backstage er en børne-sitcom som foregår bag kulisserne på sæbeoperaen Skadestuen, hvor vi følger de fire børn Ulrikke, Sky, Max og Adrian. I syvende afsnit præsenterer Niller en ny rekvisit - en løgnedetektor, som skal bruges i dagens afsnit af Skadestuen. Den bliver dog en farlig trussel mod fællesskabet Backstage og både børn og voksne bliver ragende uvenner.

  • S02E08 Chiliballs

    Backstage er en børne-sitcom som foregår bag kulisserne på sæbeoperaen Skadestuen, hvor vi følger de fire børn Ulrikke, Sky, Max og Adrian. I ottende afsnit kommer Ulrikkes farmor på besøg på for at tilbyde Ulrikke en praktikplads på sin skønhedsklinik. Imens får Adrian, Max og Sky ideen til en ny variant af romkuglen - chiliballs - men finder de frem til den rette dosering af chili?

  • S02E09 Det spøger backstage

    Backstage er en børne-sitcom som foregår bag kulisserne på sæbeoperaen Skadestuen, hvor vi følger de fire børn Ulrikke, Sky, Max og Adrian. I niende afsnit er alle overbevist om at det spøger backstage. Torben og Max bygger en ghostduster og Bitten og Torben går på spøgelsesjagt for at finde frem til spøgelset.

  • S02E10 Den spejlæggede tvilling

    Backstage er en børne-sitcom som foregår bag kulisserne på sæbeoperaen Skadestuen, hvor vi følger de fire børn Ulrikke, Sky, Max og Adrian. I tiende afsnit har Lulu fået en kæmpe bums på næsen og kan derfor ikke være med i dagens afsnit Skadestuen. Hun foreslår istedet at hendes tvillingesøster Bibi bliver hendes stedfortræder - men Bibi viser sig ikke helt at ligne Lulu som håbet.

  • S02E11 Maximalt morsomt

    Backstage er en børne-sitcom som foregår bag kulisserne på sæbeoperaen Skadestuen, hvor vi følger de fire børn Ulrikke, Sky, Max og Adrian. I elvte afsnit beslutter Max sig for at være stand-up komiker og tager imod Claydermanns råd om at lave grove jokes om de andre. Det er sjovt lige indtil det går udover Claydermann selv.

  • S02E12 Godt nytår

    Backstage er en børne-sitcom som foregår bag kulisserne på sæbeoperaen Skadestuen, hvor vi følger de fire børn Ulrikke, Sky, Max og Adrian. I tolvte afsnit skal dagens afsnit af Skadestuen handle om nytårsaften men kort inden start bliver de voksne låst inde i sminken, og børnene får en idé, der måske kan redde dagens afsnit.