Home / Series / Ond, ondere, ondest / Aired Order /

All Seasons

Season 1

  • S01E01 Afsnit 1

    Gør magt gode mænd onde? Det undersøger DR3 med en ny serie. 15 intetanende unge mænd bliver lukket inde i et fængsel på et gammelt fort. Fem af forsøgspersonerne får vagtrollen og magten over ti fanger - og så udspiller et af danmarkshistoriens største psykologiske eksperimenter sig.

  • S01E02 Afsnit 2

    15 intetanende unge danske mænd er lukket inde i et fængsel på et gammelt fort. Fem af forsøgspersonerne har vagtrollen og magten over ti fanger. Denne gang bliver vagterne sat i et svært dilemma - hvem skal have mad i fængslet. Desuden forfremmes en fange til vagt for at så splid i fængslet. Alt sammen for at undersøge: Gør magt gode mænd onde.

  • S01E03 Afsnit 3

    15 intetanende unge danske mænd er lukket inde i et fængsel på et gammelt fort. Fem af forsøgspersonerne har vagtrollen og magten over ti fanger. En af fangerne prøver at bryde ud i løbet af natten og bliver straffet. Og så presser eksperimentlederen vagterne til at give fangerne strømarmbånd på, så de kan tage dem ud af fængslet for at løse en opgave. Alt sammen for at undersøge: Gør magt gode mænd onde.

  • S01E04 Afsnit 4

    I dag undersøger eksperimentet om konkurrence kan gøre deltagerne i fængslet onde. Det viser sig hurtigt, at vagterne piller ved reglerne og det får masser af konsekvenser. Fangerne udfordrer pludselig vagterne og det resulterer i flere afstraffelser.

  • S01E05 Afsnit 5

    Vagterne begynder dagen med at afstraffe fangerne. Det sætter gang i en kæmpe konflikt og magtkamp mellem en af fangerne og vagterne. Flere bryder sammen, eksperimentet stoppes - og selv værten er påvirket.

  • S01E06 Afsnit 6

    Programmet følger værten Mikkel Frey bag kameraerne på DR3 eksperimentet - "Ond, ondere, ondest". Se hvordan folkene bag reagerer, når et skrivebordsforsøg bliver til virkelighed, og ikke mindst hvordan værten selv påvirkes af at manipulere med deltagerne.