All Seasons

Season 1

  • S01E01 Hősök és árulók

    • January 1, 2007

    A film az I. és II. világháborúban létrejött titkosszolgálati kémszervezetek és a politikai hírszerzés fénykorát mutatja be. A legtöbb kém általában a Szovjetunióban, Nagy-Britanniában és Németországban működött. A történet az ő életükről szól, illetve arról, hogy sikerült elárulni hazájukat, feladniuk az embereket, teljesen beépülniük szervezetekbe és ezáltal hozzájutni olyan titkos információkhoz, melyeket továbbítanak a kémelhárításnak, ezzel megpecsételve az emberek sorsát.

  • S01E02 Hírszerzés a hidegháború idején

    A történet folytatódik a kommunizmus és a kapitalizmus idején. Ebben a részben szó lesz bővebben az NDK, NSZK valamint a NATO, BND, HVA, KGB működéséről, kémeiről illetve azok leleplezéséről. Fejlettebb a technika, így sokkal könnyebb az információszerzés. A Berlini Fal leomlása után börtönnel büntették az árulókat.

  • S01E03 A globális kihívás

    A szocialista rendszer összeomlásával győz a kapitalizmus. A XXI. századbeli technikáknak köszönhetően az információszerzés rendkívül megnehezül. Kiemelt szerepet kap az ipari kémkedés. Az epizódban képet kapunk az európai és ázsiai országok közti piaci versenyről, az FBI, CIA, NSA titkosszolgálatok működéséről, valamint a terrortámadások következményéről.