Home / Series / De Uperfekte / Aired Order /

All Seasons

Season 1

  • S01E01 (1:8)

    • DR P3

    42-årige Kim lider af svær OCD. Han skal på en blinddate og hans OCD går i gang allerede under forberedelserne. 18-årige Louise er lam fra livet og ned og sidder i kørestol. For at hjælpe på sin selvtillid får hun lavet nye bryster, noget der forhåbentligvis vil give hende mere mod på at møde drenge. 27-årige Morten har Downs syndrom og drømmer om kærligheden. Han skal til fest for udviklingshæmmede i Kolding og planlægger at charmere damerne med sin Michael Jackson dans.

  • S01E02 (2:8)

    • DR P3

    27-årige Morten fra Vejle er født med Downs syndrom. I sidste uge fik han et telefonnummer til en pige. I dag tager han sig sammen og får inviteret Rikke ud på sit livs første date. Morten er meget spændt, og der er ikke noget, der er overladt til tilfældighederne. Kim lider af OCD. Han er på date med Lene. Kim er meget frustreret over, at han mere er optaget af omstændighederne end af Lene og der går heller ikke længe inden daten går helt galt. Vi møder for første gang Sylvester fra Hvidovre som er udviklingshæmmet. Sylvesters mor kommer på besøg og de tager sig en rigtig mor/søn snak om damerne. Sylvester er dog ikke helt tilfreds med sin mors indblanding i det emne, han vil hellere snakke med sin 7 år yngre lillebror om den slags. Her får han sig et par gode råd om kærligheden, af en der ved hvad han taler om.

  • S01E03 (3:8)

    • DR P3

    Christina på 38 år lider af knogleskørhed og har aldrig haft en kæreste. Hun skal have besøg af de to terapeuter, Anni og Christina, som får Christina til at indse, at hun er god nok som hun er og så får Christina en god nyhed på sin mail. 18-årige Louise får en glædelig overraskelse da hun går ind på sin datingprofil og finder et brev. Louise har kun prøvet at date én enkelt gang før, og det var ikke nogen succes, så der er stor nervøsitet inden Louise skal på date. Kim der lider af svær OCD er blevet udfordret af terapeuterne til at deltage i et datingarrangement, hvor han skal møde fire andre singler. Kim har store ambitioner om at kontrollere sin OCD og dertilhørende speedsnak, men desværre går det ikke helt som planlagt.

  • S01E04 (4:8)

    • DR P3

    Sylvester, som er udviklingshæmmet, vil gerne date en pige der kan lide musik, ligesom ham selv. I dag skal Sylvester på date med Nanna, der er spastiker, og hun har bestemt at de skal indspille en musikvideo sammen. Sylvester giver den gas, men får sine musikfærdigheder sat på prøve. Christina, som lider af knogleskørhed, skal på sin første date med Johan og er meget nervøs. Christina har dårlig selvtillid og er usikker omkring sit udseende. Hun får hjælp hos Dennis Knudsen til at gøre sig klar til sin date. Daten med Johan bliver et vendepunkt for Christina. I Vejle er gentlemanden Morten ved at få sin drøm opfyldt: en romantisk picnic i skoven med en smuk pige, men først skal han lige undersøge om de har fælles interesser....

  • S01E05 (5:8)

    • DR P3

    Mød 46-årige Klaus der er født med fiskehud, en sjælden hudsygdom der gør, at han skifter hud syv gange om dagen. Klaus har aldrig haft en kæreste eller været på date, men han elsker kvinder og har ikke opgivet drømmen om en dag at finde en kvinde der kan elske ham som han er. 28-årige Morten fra Vejle har Downs syndrom. Han arbejder på Mc Donalds to gange om ugen og han elsker sit arbejde. I dag skal han på sin anden date med Christina. På deres første date sagde Christina, at hun gerne ville se Morten danse som Michael Jackson og det er i dag han skal bestå sin ildprøve for at imponere sin drømmedate. De to terapeuter Anni og Christina ønsker at Louise skal øge sin datefrekvens og sender hende derfor på speed-date. Louise sidder i kørestol og hun er nervøs for risikoen for afslag. Men speed-datene får hende til at indse, at der er en helt speciel person, der fylder i hendes hjerte....

  • S01E06 (6:8)

    • DR P3

    Mød 22-årige Dorthe der er udviklingshæmmet og kommer fra Ribe. Dorthe er lige flyttet hjemmefra og drømmer om engang at invitere en kæreste hjem i sin nye lejlighed. Dorthe er romantisk anlagt, hun vil finde en mand, der vil giftes snarest og elske hende for evigt og hun er fuldstændig klar over, hvordan hendes nye mand skal se ud. Klaus der lider af en sjælden hudsygdom, der får ham til at se meget anderledes ud, har fået at vide, at hans date er sprunget fra. Det er ikke første gang det er sket, men den som venter på noget godt, venter ikke forgæves. Kim, der lider af OCD skal på date med Alice og har planlagt at tage ud og bowle. Men daten når knapt i gang før Kim og Alice, er rygende uenige om livets store spørgsmål.

  • S01E07 (7:8)

    • DR P3

    En ekstremt nervøs Dorthe gør sig klar til den allerførste date i sit liv. Dorthe, der er udviklingshæmmet, vil gerne have en mand, som har lækkert hår, lækker krop og en lækker bil. Vil hendes date Stephan leve op til forventningerne - og ikke mindst - vil han fri til hende på første date? Klaus skal også på sit livs første date, og han har valgt at tage sin date med i Zoologisk Have. Han er meget spændt på, hvordan hans date Suzanne vil reagere, når hun ser, at han lider af fiskehud og røde øjne. Vil hun løbe skrigende bort eller vil hun acceptere hans handikap? Christina, der på trods af at hun lider af knogleskørhed, har altid tænkt, at hendes kommende kæreste, ikke skal have et handikap. I dag bliver hun udfordret af terapeuterne Anni og Christina til at tage på date med Lars, som - præcis som Christina - sidder i kørestol. Christina og Lars tager på Arken og prøver at finde ud af, om der findes grundlag for kærlighed.

  • S01E08 (8:8)

    • DR P3

    22-årige Dorthe, der er udviklingshæmmet, elsker at bo i Ribe, mens hendes date Stephan har en drøm om at flytte på landet. I dag skal Dorthe på sin anden date med Stephan, der gerne vil vise hende landlivets glæder. Dorthe er skeptisk, men vil gerne give Stephan en chance. Christina, der lider af knogleskørhed og sidder i kørestol, møder sin veninde, der giver hende et kærligt skub til at oprette en datingprofil. Med optimismen i top har Christina fået mere mod på at komme ud blandt folk og har fået troen på, at hun fortjener, at se godt ud. I dag tager hun endnu et skridt videre i sin stræben efter at blive mere forsonet med sit udseende. Kims største drøm har altid været at synge karaoke for en date. Sams Karaokebar er Kims "hjerte sted" og her tager han sin date Iben med, i håb om at hun vil opfylde hans store drøm; at synge karaoke-duet med ham

Season 2