Home / Series / Rackartygarna / Aired Order /

All Seasons

Season 1

  • S01E01 Avsnitt 1

    • May 17, 2017
    • TV6

    Pojkarna åker upp till Åre för att förverkliga ett av Martin Agerstigs galnaste stunts som aldrig har gjorts förut, nämligen att landa en dubbel backflip från en vinstock på en snowboard!.

  • S01E02 Rackartygarna del 2

    • October 3, 2013

    Det blir starten på en galen resa där de i stad efter stad möter enorma skaror fans och får en bekräftelse på sina framgångar. Men det börjar inte bra, med punktering och rejäl försening till den första showen i Borlänge.

  • S01E03 Rackartygarna del 3

    • October 9, 2013

    Och än så länge har de varit dåliga på att utnyttja sitt kändisskap för att locka sponsorer. Den här veckan har Rackartygarnas sommarturné nått Uddevalla, där de utmanar bröderna Hoppe på wakeboard. Problemet är bara att bröderna hör till världseliten i den svåra sporten.

  • S01E04 Rackartygarna del 4

    • October 16, 2013

    Den som har råkat värst ut är Niklas, som störtade från tio meter med sin motorcross och trasade sönder knät. Den här veckan är vi med när han gör sitt första hopp med motorcykeln efter ett års rehabilitering.

  • S01E05 Rackartygarna del 5

    • October 23, 2013

    Den här gången visar Jimmy hur man kör en motorcross upp för en trappa, ofta på ett enda hjul. Vi fokuserar också lite djupare kring hur deras egna webbfilmer blir till. Rackartygarna kan liknas vid ett "Jackass" som möter "Nitro Cirkus". Stunts baserade på extremsporter som trial, freerunning och skateboard blandas med hemsnickrade skämt.Rackartygarna kan liknas vid ett "Jackass" som möter "Nitro Cirkus". Stunts baserade på extremsporter som trial, freerunning och skateboard blandas med hemsnickrade skämt. Rackartygarna började som en lek för några år sedan. Alex, Martin, Jimmy, Olle, Rasmus och Niklas filmade sina lekfulla stunts och lade upp dem på Youtube. Det var våghalsig akrobatik med motorcyklar, volter i skidbackar, höga hopp från broar och mycket mer. Det slutade ofta med smärta och skratt. På kort tid blev de nätkändisar med miljontals tittare. I Rackartygarna på TV6Play.se följer vi gänget på deras sommarturné där de utmanar varandra på allt mer riskfyllda stunts. Målsättningen nu är att försörja sig på heltid med att underhålla människor.

  • S01E06 Rackartygarna del 6

    • October 30, 2013

    Nu är Niklas tillbaka med full kraft efter knäskadan och gör sitt livs galnaste akrobatik på motorcykeln. Dessutom firar Martin stora triumfer i en galen simhopptävling i Saltsjöbaden som kallas Dödshopp. Rackartygarna kan liknas vid ett "Jackass" som möter "Nitro Cirkus". Stunts baserade på extremsporter som trial, freerunning och skateboard blandas med hemsnickrade skämt.Rackartygarna kan liknas vid ett "Jackass" som möter "Nitro Cirkus". Stunts baserade på extremsporter som trial, freerunning och skateboard blandas med hemsnickrade skämt. Rackartygarna började som en lek för några år sedan. Alex, Martin, Jimmy, Olle, Rasmus och Niklas filmade sina lekfulla stunts och lade upp dem på Youtube. Det var våghalsig akrobatik med motorcyklar, volter i skidbackar, höga hopp från broar och mycket mer. Det slutade ofta med smärta och skratt. På kort tid blev de nätkändisar med miljontals tittare. I Rackartygarna på TV6Play.se följer vi gänget på deras sommarturné där de utmanar varandra på allt mer riskfyllda stunts. Målsättningen nu är att försörja sig på heltid med att underhålla människor.