Home / Series / Lyckan i LA / Aired Order /

All Seasons

Season 1

  • S01E01 Avsnitt 1

    Emilia, Carro, Katya och Rebecka har tillsammans gett sig iväg till Los Angeles för att få en roligare, flärdfullare och glamourösare vardag långt bort från den svenska avundsjukan. Läs mer Sol, bad, fest, kärleksaffärer och spännande människor avlöser varandra. Det hårda festandet och intensiva minglandet kan dock få vem som helst att tappa fotfästet. Pengarna är för länge sedan slut, men tjejerna naglar sig fast och kämpar för att få allt att gå ihop. De tvingas flytta runt, får sina hjärtan krossade och jobbar med yrken som är långtifrån det de drömt om. Men att åka hem är uteslutet. Det går bara inte. Åker man hem har man misslyckats. Och det är ju ändå i Los Angeles som allt händer.

  • S01E02 Avsnitt 2

    Rebecka och Emilia flyr från sin hyresvärd skandaldrottningen Tila Tequila Läs mer Rebecka och Emilia har bott hemma hos Tila Tequila det senaste halvåret. Nu tvingar Tilas humör tjejerna att flytta – de har helt enkelt blivit rädda för sin hyresvärd. I smyg packar de alla sina saker och åker hem till Katya och Caroline med flyttlasset. Det dröjer dock inte länge innan de tröttnat på varandra. -If you don’t like it, get out of here!

  • S01E03 Avsnitt 3

    Ännu en julafton utan familj får tårarna att trilla - nakentomte hyrs in som tröst Läs mer En av nackdelarna med att bo i Los Angeles är att familjen är långt borta och julafton blir extra ensam. Caroline vill inte att tjejerna ska hänga läpp ännu en jul, så hon ordnar ett svenskt firande med glögg, pepparkakor, julklappar, julgran, köttbullar, sill och en tomte. Men tomten slänger snabbt av sig tomtedräkten… – Åh fy fan, jag vill inte att min mamma ska se det här, säger Rebecka.

  • S01E04 Avsnitt 4

    Caroline och Rebecka knockar och hånar känd tungviktsmästare i boxning Läs mer Lårkakor, kysskalas, en dvärgpirat beväpnad med kniv, nyårsfest, en urspårad dejt, en knockad tungviktsmästare i boxning och en svensk Hollywood-PT som faller offer för illvilliga planer. Det är dags för ännu en vanlig vecka i Rebeckas, Emilias, Katyas och Carolines liv.

  • S01E05 Avsnitt 5

    Upphetsad snuskgubbe i stringkalsong förstör Katyas romantiska strandpicknick Läs mer – Why buy a cow if you can get the milk for free? Katya vill bättra på oddsen att få ett förhållande och besöker en vett- och etikettcoach som ger henne goda råd. För att få den rätte gentlemannen på kroken bör hon till exempel leta på den lokala tennisklubben. Sagt och gjort. Med en snygging som sällskap, en välfylld picknickkorg, Malibus vackra stränder och en romantisk solnedgång kan det inte bli annat än lyckat. Eller?

  • S01E06 Avsnitt 6

    Nya hyresgästen kommer med hundbajs på mattan och klotter på väggarna Läs mer Katya och Caroline behöver pengar och har tagit in en inneboende. De hoppas att den nya hyresgästen ska vara snäll, gullig och rolig, men ser med fasa på när grönhåriga Palma iklädd bh och långkjol flyttar in med sina två hundar, som genast bajsar på heltäckningsmattan. För att göra sig hemmastadd i den stilrena lägenheten passar Palma på att i ett oövervakat tillfälle klottra full väggen.

  • S01E07 Avsnitt 7

    Seglingsturen slutar med tårar, kräkningar, konfrontation och en djupt sårad beundrare Läs mer Katyas största beundrare Sanger har bjudit med sin älskling på en seglingstur. Han ska åka ut på havet för att strö ut rosor till sin döda mamma vars aska han spridit ut där. Katyas sällskap betyder mycket för honom. Men vad han inte räknat med är att Katya ska börja klaga. Katya blir både rädd, ledsen och sjösjuk under färden. Hon gör sitt bästa för att hålla god min, men det är försent. Sanger får nog och konfronterar Katya. – Ibland känner jag mig mer som din assistent än din vän. Du måste börja att anstränga dig mer. Emilias fotografdröm är på väg att bli verklighet. Hon har fått jobb som stillbildsfotograf vid en musikvideoinspelning, med en stor artist och en stor produktion. Men hon är sen. – Jag fuckade upp det totalt, säger hon. Rebecka känner sig nere och har tänkt mycket på sin pappa på senaste tiden. Det är två år sedan han gick bort och han gillade aldrig hennes yrkesval. Nu när hon fått sin första roll vill hon göra upp med sina tvivel en gång för alla och försöka få kontakt med sin pappa på andra sidan. Rebecka tar med sig Emilia till ett medium för att få svar. Sedan seglingsturen har Katya inte fått kontakt med Sanger. Han vägrar svara i telefon. Det betyder att hon inte kan räkna med hans hjälp och måste åka buss till sin kompis i Santa Monica. Katya har en ny idé hur hon ska tjäna pengar. Hon har alltid varit duktig på att måla och hennes kompis lever på sin konst. Nu tänker även Katya prova att sälja tavlor och börjar med att smörja in sig själv i färg. Caroline och Katya söker dessutom jobb hos kändisfestfixaren Kevin Lee där de genast sätts på prov.

  • S01E08 Avsnitt 8

    Rosor och en ring, vernissage och filmdebut - har tjejerna äntligen hittat lyckan i LA? Läs mer Rebecka spelar in sin första film, men chockas när hennes motspelare dyker upp med blodiga stygn efter ett ansiktslyft. Emilia får äntligen presentera Chris för sin mamma som kommer på LA-besök och Caroline styr upp Katyas första vernissage. Ett bekant ansikte dyker upp med blommor och en ring. Är det kärlek i luften? Emilia åker till flygplatsen för att hämta sin mamma som ska hälsa på för första gången. Det blir ett kärt återseende med många tårar. Emilia har inte sett sin mamma på två år. Chris är nervös för mötet, men det är mamma Maria också. – Han har för mycket tatueringar. Är han inte snäll eller? undrar hon. Dagen för Rebeckas filminspelning har äntligen kommit och inspelningsplats är en gammal antikbutik. Hon har jobbat hårt med att få till den rätta tjeckiska accenten och till och med kallat in experthjälp. Men motspelaren Mario dyker upp med blodiga stygn efter en ansiktslyftning. Rebecka får försöka tänka bort det bisarra i situationen och köra på ändå. – Förhoppningsvis vid nästa scen är killen trettio år yngre, säger Rebecka. Katya har hittat inspiration att börja måla och det är nu dags för hennes första vernissage. Caroline styr upp evenemanget och Katyas vänner och bekanta sluter upp en efter en. Men en speciell vän, som brukar vara först på plats, syns inte till. – Jag tycker att det här med Sanger har gått för långt, säger Caroline. Kommer Katya, Emilia, Rebecka och Caroline att hitta lyckan i LA? Vem är killen som dyker upp med blommor och en ring? Vilka hoppas på familj inom en snar framtid och vilka har nått sina mål?