All Seasons

Season 1

  • S01E01 Det kongelige spektakel, afsnit 1

    • January 4, 2008

    Det Kongelige spektakel havner på en losseplads og kong Villy finder straks på et navn til stedet. Leo er bekymret for rodet som også er i hans køkken så han begynder at rydde op. Habibi finder en robot og tager den med tilbage til Luni. Luni arbejder meget med robotten men det er Leo der får den startet. De kalder robotten for Dyt, og tager den med på farten, på trods af Leos protester.

  • S01E02 Det kongelige spektakel, afsnit 2

    • February 26, 2008

    Spektaklet havner i en olivenlund. Dyt, Luni og Leo går ud i olivenlunden for at lave olivenolie. Tilbage ved spektaklet raserer Dyt køkkenet og Leo skælder ud. Imens ordner kongen Dyts papirer så han kan blive i kongeriget. Habibi laver en seng til Dyt, imens Luni opdager Dyt er glad for olivenolie.

  • S01E03 Det kongelige spektakel, afsnit 3

    Leo laver mad, mens Habibi fortæller et eventyr. Hun vil have de skal lege eventyret om prinsessens fødselsdag og der kommer besøg af feer. Habibi bliver ked af at Luni og Leo ikke kan lege legen. Imens går kong Villy tur mellem tulipaner og finder en guldtulipan. Han mindes da de fandt Habibi og da Habibi hører historien bliver hun glad igen.

  • S01E04 Det kongelige spektakel, afsnit 4

    Spektaklet er landet i cowboyland, og Leo laver præriebøffer til kong Villy. Dvs. Habibi lover at se efter dem men hun går på banditjagt med Villy. Så Dyt skal holde øje med bøfferne, mens Luni & Leo går på jagt efter et ekko. Villy graver en fælde og den falder Luni og Leo i, hvilket først opklares da alle er tilbage ved spektaklet og bøfferne er brændt på.

  • S01E05 Det kongelige spektakel, afsnit 5

    Luni kaldes tilbage til månen for at blive gift med en mand derfra. Hun forsøger at fri til Volly men han misforstår. Da Villy vågner og opdager hvad der er på færde, skriver han en kærlighedssang og når at få den sunget for Luni inden hun skal rejse. Så Luni ødelægger rumskibet så Luni må blive.

  • S01E06 Det kongelige spektakel, afsnit 6

    Leo tager Dyt og Habibi med på svampejagt, og Dyt bliver sat til at bære på de giftige svampe. Hjemme igen laver Leo en svamperagout men opdager pludselig de giftige svampe er væk og tror de er kommet i hans mad. Dyt har dog bare brugt svampene til en fin gave til Leo. Imens har Luni og Villy fået limet deres hænder sammen, så Habibi må hjælpe dem.

  • S01E07 Det kongelige spektakel, afsnit 7

    Spektaklet er stoppet i et meget koldt land - Issletten - og Leo tror det er befolket med isbjørne. Luni og Villy drager på isbjørnejagt og fanger ved en fejl Leo. Habibi og Dyt laver en snemand og Dyt bliver lidt forelsket i snemanden, og Leo bliver bange for snemanden. Kong Villy bliver forkølet og de må blive i landet.

  • S01E08 Det kongelige spektakel, afsnit 8

    Kong Villy er forkølet så Leo overtager de kongelige pligter. Derfor herser han rundt med Habibi som skal sætte bånd op Leo kan klippe over, imens Luni skal lave mad. Habibi ender i Leos fængsel og befries af Luni, hvorefter Habibi snyder Leo. Luni laver mad som ingen vil spise, men det kurer kong Villys forkølelse.

Season 2