Home / Discover / Lists

Gezien

Nederlands
  • TheTVDB.com List ID 16171
  • Created By RonnyB76
  • List Type Custom
  • Favorites 1
  • Created April 8, 2024 by
    RonnyB76
  • Modified April 13, 2024 by
    RonnyB76

Een Echte Job

2020

Een echte job is een Vlaams televisieprogramma op VTM waarin vijf bekende Vlamingen na een spoedcursus verpleegkunde enkele weken stage lopen in een ziekenhuis onder supervisie van een gediplomeerde mentor.

Blind Gesprongen

2022

In 'De Grote Jobswitch' geven vijf Vlamingen hun ontslag zonder te weten wat hen te wachten staat. Het enige dat ze wél weten is dat een groep van experten op zoek gaat naar de perfecte job voor hen. Het team heeft één doel voor ogen: de persoon confronteren met de realiteit en begeleiden op weg naar de perfecte professionele move. Een radicale carrièreswitch die hen op het lijf is geschreven. De deelnemers zelf hebben echter geen idee in welke sector, in welk bedrijf of in welke functie ze terecht zullen komen. Zijn zij bereid hun professionele lot in handen te leggen van een team van professionals? Nora Gharib leidt deze ingrijpende en levensveranderende uitdaging in goede banen.

BV Darts

2021

Dartscompetitie waarin negen bekende Vlamingen zes weken lang de strijd met elkaar aangaan.

Het Jachtseizoen (BE)

2022

Zeven duo's van bekende Vlamingen slaan gekleed in oranje overalls op de vlucht en proberen uit de klauwen van de jagers te blijven. Welk duo ontpopt zich tot slinkse boeven?

The Big Bang (BE)

2023

Een show boordevol spanning en adrenaline. Wie geraakt het snelste door de groots opgezette spellen vol spectaculaire obstakels? En wie bereikt als eerste de eindmeet en veroorzaakt zo de ultieme 'Big Bang'?

Code van Coppens

2019

Spannende uitdagingen en straffe stunts. Zo kennen we de broers Coppens. Nu steken ze speciale kamers vol wetenschappelijke puzzels, proeven en opdrachten die hun bekende vrienden tot een goed einde moeten brengen. Welk bekend gezicht kraakt de Code van Coppens?

De Verraders (BE)

2022

18 BV's tonen zich van een kant die ze nog nooit eerder hebben getoond. Vuil spel krijgt vrij spel. Kunnen de bondgenoten de drie verraders in het gezelschap ontmaskeren of zijn die hen een stapje voor?

Spartacus Run

2022

Beroemde Vlamingen slepen zandzakken, trotseren prikkeldraad en klimmen en klauteren over de spectaculaire Spartacus Run. Wie weet hoe je de beste tijd zet?

Boxing stars

2018

Welke BV mept de andere uit de ring? Het geslaagde openingsgala van CAZ was maar een opwarmer. Nu wordt het menens, want in het voorjaar duikt een hele reeks bekende Vlamingen in de ring om zich te meten met één van hun collega’s. Natalia neemt alvast de handschoen op. She has only just begun to fight. Wie zal volgen? Wie zal zich kronen tot de bokskampioen van VTM?